Enemmän kuin lankakauppa

Toimitusaika

Pyrimme lähettämään tilaukset samana tai seuraavana arkipäivänä, yleensä siis 1-2 arkipäivän kuluessa. Jos tilauksessa on jotain erityistä selvitettävää, lähettämiseen voi mennä viisikin arkipäivää. Olemme saaneet paljon kiitosta nopeista toimituksistamme.

Posti noutaa meiltä valmiit paketit joka arkipäivä. HUOM! Posti säilyttää paketteja viikon, joten paketti tulee noutaa postin antaman viimeisen säilytyspäivän mukaisesti. Postin saapumisilmoituksen saat ilmoittamaasi matkapuhelinnumeroon ja sähköpostiisi, joten tarkistathan niiden oikeellisuuden.

Huomaa, että Posti ei tällä hetkellä uudelleen ohjaa paketteja, jos automaatti on täynnä ja paketti mennyt noutopisteeseen!  

Toimitustavat ja -maksut

Toimitamme tilauksen kaikki tuotteet kerralla. Mikäli joku tuote on päässyt loppumaan, otamme yhteyttä sinuun. Valittavanasi on neljä erilaista toimitustapaa ja -maksua:

Toimitus Postin pakettiautomaattiin tai toimituspisteeseen 4,50 €: Tilaus toimitetaan valitsemaasi Postin pakettiautomaattiin tai toimituspisteeseen postipakettina, jonka noudat saapumisilmoitusta (tekstiviestiä) vastaan.

Kotiinkuljetus 8,50 €: Posti toimittaa tilauksen kotiisi sovittuna ajankohtana. Anna tilauksesi yhteydessä puhelinnumerosi, niin sinulle soitetaan ja kanssasi sovitaan toimitusajankohta. Jakelu tapahtuu suuremmilla paikkakunnilla arkisin klo 9-21, muilla alueilla pääsääntöisesti klo 14 mennessä. 

Kirjetoimitus 3,00 €: Tilaus toimitetaan 1. luokan kirjeenä kotiisi. Kirjetoimitus voi sisältää maksimissaan kolme kirjetoimitettavaa tuotetta eli puikkoja tai tarvikkeita. Langat, neulepuikot, puikkosetit tai yli 2,5cm paksut tarvikkeet eivät valitettavasti kuulu kirjetoimitettaviin.

Nouto Helsingin myymälästä 0 €: Saat sähköpostitse erillisen ilmoituksen, kun tilauksesi on valmiina noudettavaksi Helsingin Lankamaailmasta. Tarkistamme noutajan henkilöllisyyden, joten ota mukaasi henkilötodistus sekä tilausvahvistus. Jos joku muu noutaa tilauksen puolestasi, hänellä on oltava mukanaan myös allekirjoittamasi valtakirja. Pohjan valtakirjaa varten voit tulostaa tästä. Säilytämme noutamattomia tilauksia 14 päivää.

Ilmaiset toimituskulut: Tilaus toimitetaan postitoimipaikkaan tai Smart-postiautomaattiin postipakettina, kun tilauksen loppusumma ylittää 60 €. Huom! Kotiinkuljetus aina 8,50 €.

Maksutavat

Tuotteet ja toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä, maksunvälittäjänä toimii Paytrail Oyj ja Klarna Lasku -palvelut.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan.

www.paytrail.com/tietosuojaseloste-paytrailin-maksupalvelu

Verkkopankit: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankit, Aktia, Handelsbanken ja Ålandsbanken.

Luottokortit: Visa, Visa Electron, Mastercard ja American Express.

MobilePay: MobilePay on helppo, nopea ja suosittu mobiilimaksutapa. MobilePay-sovelluksesta vastaa Danske Bank, voit tutustua sovellukseen tarkemmin Danske Bankin verkkosivuilla.

Collector Lasku/Osamaksu: Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000€:n saakka.
Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää. Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio) Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois. Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.
Katso tarkemmat ehdot: https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/

Klarna Lasku: Maksuaikaa 14 päivää, ei erillisiä laskutuslisiä. Lasku toimitetaan sinulle sähköpostilla, kun tilauksesi lähtee meiltä matkaan. Maksumuistutusmaksu on 5 € + viivästyskorko 7%.

Klarna Tili: Päätät itse minkälaisilla kuukausierillä lyhennät laskuasi, Klarna Tili maksuun lisätään aina maksuajasta ja laskun loppusummasta riippuen laskutuslisä. 

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä, olet sitten yritys tai kuluttaja-asiakas. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan. 

Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna Bank AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu

Tilatessasi ilman suomalaista sosiaaliturvatunnusta sinulla on käytettävissä kaksi erilaista maksutapaa: Verkkopankit (OP, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia) ja Luottokortit (Visa, Visa Electron ja Mastercard).

Toimitus ainoastaan Manner-Suomeen

Toimitamme tällä hetkellä tilauksia ainoastaan Manner-Suomeen. Unfortunately we only ship within Finland.