Enemmän kuin lankakauppa

Toimitusaika

Pyrimme lähettämään tilaukset samana tai seuraavana arkipäivänä, yleensä siis 1-2 arkipäivän kuluessa. Jos tilauksessa on jotain erityistä selvitettävää, lähettämiseen voi mennä viisikin arkipäivää. Jos arkipäivänä teet tilauksen ennen klo 14, on mahdollista, että saamme tilauksesi lähtemään samana päivänä. Olemme saaneet paljon kiitosta nopeista toimituksistamme.

Posti noutaa meiltä valmiit paketit joka arkipäivä. Tilauksen maksamisen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi ja tämä edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta, ole huolellinen syöttäessäsi sähköpostiosoitetta. Kun tilauksesi lähtee meiltä, saat toimitusvahvistuksen ja Postin seurantakoodin, jolla voit seurata toimituksesi etenemistä Postin sivuilta. Seurantakoodin avulla voit noutaa lähetyksesi ennen varsinaisen saapumisilmoituksen tuloa. HUOM! Posti säilyttää paketteja viikon, joten paketti tulee noutaa postin antaman viimeisen säilytyspäivän mukaisesti.

Toimitustavat ja -maksut

Toimitamme kaikki lähetykset postitse. Toimitamme tilauksen kaikki tuotteet kerralla. Mikäli joku tuote on päässyt loppumaan, otamme yhteyttä sinuun. Valittavanasi on kolme erilaista toimitustapaa ja -maksua.

Toimitus Postin pakettiautomaattiin tai  toimituspisteeseen 4,50 €: Tilaus toimitetaan valitsemaasi Postin pakettiautomaattiin tai toimituspisteeseen postipakettina, jonka noudat saapumisilmoitusta (tekstiviestiä) vastaan.

Kotiinkuljetus 8,50 €: Tilaus toimitetaan kotiin sovittuna ajankohtana. Anna tilauksesi yhteydessä puhelinnumerosi, niin sinulle soitetaan ja kanssasi sovitaan toimitusajankohta. Jakelu tapahtuu suuremmilla paikkakunnilla arkisin klo 9-21, muilla alueilla pääsääntöisesti klo 14 mennessä.

Kirjetoimitus 2,50 €: Tilaus toimitetaan 1. luokan kirjeenä kotiisi. Kirjetoimitus voi sisältää maksimissaan kolme kirjetoimitettavaa tuotetta eli puikkoja tai tarvikkeita. Langat, neulepuikot, puikkosetit tai yli 2,5cm paksut tarvikkeet eivät valitettavasti kuulu kirjetoimitettaviin.

Ilmaiset toimituskulut: Tilaus toimitetaan postitoimipaikkaan postipakettina, kun tilauksen loppusumma ylittää 60 €.

Maksutavat

Tuotteet ja toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä, maksunvälittäjänä toimii Paytrail Oyj ja Klarna Lasku -palvelut.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä, olet sitten yritys tai kuluttaja-asiakas. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan. 

Käytössäsi oleva vaihtoehto on Klarna-Lasku. Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna Bank AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu

Verkkopankit: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankit, Aktia, Handelsbanken ja Ålandsbanken.

Luottokortit: Visa, Visa Electron, Mastercard ja American Express.

MobilePay: MobilePay on helppo, nopea ja suosittu mobiilimaksutapa. MobilePay-sovelluksesta vastaa Danske Bank, voit tutustua sovellukseen tarkemmin Danske Bankin verkkosivuilla.

Collector Lasku/Osamaksu:

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000€:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois. Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.
Katso tarkemmat ehdot: https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/

Klarna Lasku: Maksuaikaa 14 päivää, ei erillisiä laskutuslisiä. Lasku toimitetaan sinulle sähköpostilla, kun tilauksesi lähtee meiltä matkaan. Maksumuistutusmaksu on 5 € + viivästyskorko 7%.

Klarna Tili: Päätät itse minkälaisilla kuukausierillä lyhennät laskuasi, Klarna Tili maksuun lisätään aina maksuajasta ja laskun loppusummasta riippuen laskutuslisä. 

Tilatessasi ilman suomalaista sosiaaliturvatunnusta sinulla on käytettävissä kaksi erilaista maksutapaa: Verkkopankit (OP, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia) ja Luottokortit (Visa, Visa Electron ja Mastercard).

Toimitus ainoastaan Manner-Suomeen

Toimitamme tällä hetkellä tilauksia ainoastaan Manner-Suomeen.