Toimitusaika

Pyrimme lähettämään tilaukset yleensä 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Jos tilauksessa on jotain erityistä selvitettävää, lähettämiseen voi mennä viisikin arkipäivää. Olemme saaneet paljon kiitosta nopeista toimituksistamme.

Posti ja Schenker noutavat meiltä valmiit paketit joka arkipäivä. HUOM! Pakettien säilysaika on viikko, joten paketti tulee noutaa kujetusliikkeen antaman viimeisen säilytyspäivän mukaisesti. Saapumisilmoituksen saat ilmoittamaasi matkapuhelinnumeroon ja sähköpostiisi, joten tarkistathan niiden oikeellisuuden.

Huomaa, että Posti ei tällä hetkellä uudelleen ohjaa paketteja, jos automaatti on täynnä ja paketti mennyt noutopisteeseen tai toiseen automaattiin.

Toimitustavat ja -maksut

Toimitamme tilauksen kaikki tuotteet kerralla. Mikäli joku tuote on päässyt loppumaan, otamme yhteyttä sinuun sähköpostitse. Valittavanasi ovat seuraavat toimitustavat:

DB Schenker noutopistepaketti 4,90 €: Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi DB Schenkerin noutopisteeseen. Kun paketti on noudettavissa, saat saapumisilmoituksen tekstiviestinä. Lue lisää noutopistepaketista Schenkerin sivuilla.

Postipaketti tai pikkupaketti 5,49 €: Mikäli tilaamasi tuotteet mahtuvat Postin pikkupakettiin (enimmäiskoko 35 x 25 x 3 cm, paino enintään 2 kg), toimitamme ne pikkupakettina joka jaetaan postiluukkuun tai -laatikkoon kirjepostin mukana. (Esimerkiksi muutamat sukka- tai pyöröpuikot tai lahjakortti.) Jos lähetys ei mahdu luukkuun tai laatikkoon, se toimitetaan lähipostiin noudettavaksi. Pikkupakettia suuremmat lähetykset toimitetaan valitsemaasi Postin noutopisteeseen postipakettina, jonka noudat saapumisilmoitusta (tekstiviestiä) vastaan. Mikäli et halua toimitusta pikkupakettina, ilmoitathan siitä tilauksen lisätietokentässä tai ottamalla yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun.

Kotiinkuljetus 8,49 €: Posti toimittaa tilauksen kotiisi sovittuna ajankohtana. Anna tilauksesi yhteydessä puhelinnumerosi, niin sinulle soitetaan ja kanssasi sovitaan toimitusajankohta. Jakelu tapahtuu suuremmilla paikkakunnilla arkisin klo 9-21, muilla alueilla pääsääntöisesti klo 14 mennessä.

Kirjetoimitus 2,50 €: Kirjeenä voit tilata enintään yhden kappaleen neuleohjetulosteita. Tilaus toimitetaan kirjeenä kotiisi. Kirjetoimituksista ei tule erillistä saapumisilmoitusta, eikä niiden kulkua voi seurata. Posti lupaa kirjetoimitukset perille 4-5 arkipäivän kuluessa.

Toimitus päävarastolta myymälään 0 €: Lähetämme tuotteet päävarastolta valitsemaasi myymälään. Toimitukset lähtevät päävarastolta myymälöihin noin 1-2 kertaa viikossa, ja ne ovat noudettavissa myymälästä noin 4-10 päivän kuluessa. Kun tilauksesi on saapunut myymälään ja valmiina noudettavaksi, lähetämme sinulle erillisen ilmoituksen. Myymälään toimitettavilla paketeilla ei ole lähetysseurantaa. Tarkistamme noutajan henkilöllisyyden, joten ota mukaasi henkilötodistus sekä tilausvahvistus. Jos joku muu noutaa tilauksen puolestasi, hänellä on oltava mukanaan myös allekirjoittamasi valtakirja. Pohjan valtakirjaa varten voit tulostaa tästä. Säilytämme noutamattomia tilauksia 28 päivää.

Ilmaiset toimituskulut: Kun tilauksen loppusumma ylittää 60 €, saat toimituksen maksutta kun valitset toimitustavaksi DB Schenkerin tai Postipaketin/pikkupaketin. Huom! Kotiinkuljetus aina 8,49 €.

Toimitus ainoastaan Manner-Suomeen

Toimitamme tällä hetkellä tilauksia ainoastaan Manner-Suomeen.

Vi leverar endast fastlandet Finland, tyvärr inte till Åland.

Unfortunately we only ship within Finland.

Maksutavat

Tuotteet ja toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä, maksunvälittäjänä toimivat Paytrail Oyj ja Klarna.

Tilatessasi ilman suomalaista sosiaaliturvatunnusta sinulla on käytettävissä kaksi erilaista maksutapaa: Verkkopankit (OP, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia) ja Luottokortit (Visa, Visa Electron ja Mastercard).

Paytrail

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan.

www.paytrail.com/tietosuojaseloste-paytrailin-maksupalvelu

Verkkopankit: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankit, Aktia, Handelsbanken ja Ålandsbanken.

Luottokortit: Visa, Visa Electron, Mastercard ja American Express.

MobilePay: MobilePay on helppo, nopea ja suosittu mobiilimaksutapa. MobilePay-sovelluksesta vastaa Danske Bank, voit tutustua sovellukseen tarkemmin Danske Bankin verkkosivuilla.

Collector Lasku/Osamaksu: Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000€:n saakka.
Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää. Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio) Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois. Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.
Katso tarkemmat ehdot: https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/

Klarna

Maksa myöhemmin -palvelulla saat ostoksillesi 30 päivää maksuaikaa. Klarna lähettää sinulle sähköpostitse maksuohjeet ostoksen maksamiseksi suoraan Klarnalle. Jos haluat mieluummin vastaanottaa maksuohjeet postitse, ota yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun tehtyäsi oston. Jos saatavaa ei makseta, Klarna lähettää maksumuistutuksen, josta Klarna veloittaa 5,00 €:n muistutusmaksun sekä viivästyskorkoa korkolain mukaan. Jos saatava maksumuistutuksista huolimatta on edelleen maksamatta, Klarna voi siirtää saatavan perintätoimistolle perittäväksi, mikä voi aiheuttaa perintäkustannuksia. Klarna-maksuihin liittyvissä asioissa ole yhteydessä Klarnan asiakaspalveluun. Lue lisää Klarna-maksuista: https://www.klarna.com/fi/smoooth/. Lue tarkemmat ehdot tästä: https://www.klarna.com/fi/ehdot/.

Lahjakortti

Verkkokauppatilauksen voit maksaa myös Lankamaailman lahjakortilla. Kun kirjoitat kassalla lahjakortin koodin sille varattuun kenttään ja painat vahvista-nappia, lahjakortin summa vähennetään tilauksesi summasta. Yhteen tilaukseen voi käyttää teknisistä syistä vain yhden lahjakortin.