Enemmän kuin lankakauppa

Tuotteilla on 14 päivän maksuton palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja mahdolliset tuotelaput tulee olla kiinni tuotteessa. Täytä toimituksen mukana tullut palautuslomake. Mikäli palautuslomake puuttuu tai on virheellinen, palautuksesi käsittely saattaa viivästyä.

Jos sinulla on kysyttävää palauttamiseen liittyen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Tuotteet tulee palauttaa alla olevaan osoitteeseen. Myymälät eivät voi vastaanottaa verkkokaupan palautuksia.


Pakkaa palautettava tuote alkuperäiseen pakkaukseen, jos mahdollista. Kirjoita osoitteeksi: 

ASIAKASPALAUTUS / Lankamaailma verkkokauppa
Humalistonkatu 1
20100 Turku

ja vie lähetys postitoimipaikkaan. Posti täyttää tarvittavan palautuskoodin pakettiisi. Palautamme rahat tilillesi, kun olemme käsitelleet palautuksen.

Älä lähetä palautustasi postiennakolla, emme lunasta niitä.

Paketin Postista noutamatta jättäminen ei ole palauttamista.

Vaihto

Verkkokaupassamme ei ole käytössä vaihtoa. Sinun tulee palauttaa väärät tuotteet asiakaspalautuksena ja tilata haluamasi tuotteet tilalle.

Reklamaatiot

Mikäli sinulle on toimitettu väärä tuote, tuote on virheellinen tai vahingoittunut kuljetuksessa, ilmoita asiasta välittömästi asiakaspalveluumme. Viallinen tuote korvataan pääsääntöisesti toimittamalla tilalle virheetön tuote. Lähetämme korvaavan tuotteen, kun olemme todenneet virheen.