Yleistä

Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron.

Tilataksesi tuotteita, sinun tulee olla täysi-ikäinen ja sinulla tulee olla toimiva sähköpostiosoite. Tarkistathan tilausta tehdessäsi, että olet kirjoittanut sähköpostisoitteesi oikein, sillä tilausvahvistus ja noutoilmoitus tulevat sähköpostiisi.

Verkkokaupan tuotekuvat on pyritty muokkaamaan niin, että ne vastaavat mahdollisimman pitkälle tuotteiden todellisia värisävyjä. On kuitenkin huomioitava, että värisävyt voivat näyttää hyvinkin erilaisilta eri päätelaitteilla ja eri tietokoneiden näytöillä.

Toimitamme (yhden) tilauksen langat aina samasta värjäyserästä. Mikäli lankaa ei löydy haluttua määrää samaa erää, tilauksesta puuttuu jotain tai tilauksessa on jotain muuta kysyttävää, otamme yhteyttä sinuun pääasiassa sähköpostitse.

Voit jättää toiveen värjäyserästä Kassalla maksuvaiheessa "Viestisi myynnille" -kentässä. Pyrimme toteuttamaan toiveet mahdollisuuksien mukaan.

Viestikentän teksti näkyy vain verkkokaupan myyjille, ei esimerkiksi lahjakortin saajalle tai kuljetusliikkeen edustajille.

Tilauksiin ei pysty jälkikäteen lisäämään tuotteita. Ole siis tarkka, että lisäät kaikki haluamasi tuotteet ostoskoriin ennen kassalle siirtymistä. Emme voi vastaanottaa tilauksia kirjeitse, sähköpostilla tai puhelimitse. 

Verkkokaupassamme ei ole käytässä myöskään vaihtoa. Sinun tulee palauttaa tuotteet joita et halua asiakaspalautuksena ja tilata haluamasi tuotteet tilalle. 

Verkkokaupan varasto sijaitsee Helsingissä ja lähetämme sieltä kaikki toimitukset. Tilatut tuotteet on mahdollista noutaa mistä tahansa myymälästä valitsemalla toimitustavaksi nouto kyseisestä myymälästä. Noudathan pakettisi vasta kun olet saanut tekstiviestin siitä, että paketti on valmiina. Ota mukaan myös henkilöllisyystodistus.

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Verkkokaupan henkilökunta auttaa sinua kaikissa tuotteita ja verkkokauppaa koskevissa kysymyksissä. Asiakaspalveluun saat yhteyden lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: verkkokauppa@lankamaailma.fi tai soittamalla numeroon 040-1719 123 (ma-pe klo 10-16).

Lankamaailman neuleohjeita koskevissa kysymyksissä saat apua sähköpostitse: posti@lankamaailma.fi

Verkkokaupan hoitaja: Eija Hänninen

Jos kysymyksesi koskee kivijalkamyymälöidemme valikoimaa, otathan yhteyttä suoraan kyseiseen myymälään.