Yleistä

Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron.

Tilataksesi tuotteita, sinun tulee olla täysi-ikäinen ja sinulla tulee olla toimiva sähköpostiosoite. Tarkistathan tilausta tehdessäsi, että olet kirjoittanut sähköpostisoitteesi oikein.

Verkkokaupan tuotekuvat on pyritty muokkaamaan niin, että ne vastaavat mahdollisimman pitkälle tuotteiden todellisia värisävyjä. On kuitenkin huomioitava, että värisävyt voivat näyttää hyvinkin erilaisilta eri päätelaitteilla ja eri tietokoneiden näytöillä.

Toimitamme (yhden) tilauksen langat aina samasta värjäyserästä. Mikäli lankaa ei löydy haluttua määrää samaa erää tai tilauksessa on jotain muuta kysyttävää, otamme yhteyttä sinuun sähköpostitse tai puhelimitse.

Tilauksiin ei pysty jälkikäteen lisäämään tuotteita. Ole siis tarkka, että lisäät kaikki haluamasi tuotteet ostoskoriin ennen kassalle siirtymistä. Emme voi vastaanottaa tilauksia kirjeitse, sähköpostilla tai puhelimitse. 

Verkkokaupassamme ei ole käytässä myöskään vaihtoa. Sinun tulee palauttaa tuotteet joita et halua asiakaspalautuksena ja tilata haluamasi tuotteet tilalle. 

Verkkokaupan varasto sijaitsee Helsingissä ja lähetämme sieltä kaikki toimitukset. Tilatut tuotteet on mahdollista noutaa Helsingin myymälästä valitsemalla toimitustavaksi nouto. Tilausten noutaminen muista myymälöistä ei ole mahdollista. Noudathan pakettisi vasta kun olet saanut tekstiviestin siitä, että paketti on valmiina. 

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Verkkokaupan henkilökunta auttaa sinua kaikissa tuotteita ja verkkokauppaa koskevissa kysymyksissä. Asiakaspalveluun saat yhteyden lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: verkkokauppa@lankamaailma.fi tai soittamalla numeroon 040-1719 123 (ma-pe klo 10-16).

Verkkokaupan hoitaja: Eija Hänninen

Jos kysymyksesi koskee kivijalkamyymälöidemme valikoimaa, otathan yhteyttä suoraan kyseiseen myymälään.