Miten nopeasti toimitatte tuotteet?

Pyrimme lähettämään tilaukset samana tai seuraavana arkipäivänä, yleensä siis 1-2 arkipäivän kuluessa. Huomaathan, että viikonloppuisin emme käsittele tilauksia, joten maanantaisin pakkaamossa saattaa olla ruuhkaa.  Jos tilauksessa on jotain erityistä selvitettävää, lähettämiseen voi mennä viisikin arkipäivää. Jos arkipäivänä teet tilauksen ennen klo 14, on mahdollista, että saamme tilauksesi lähtemään samana päivänä. Olemme saaneet paljon kiitosta nopeista toimituksistamme. Lue lisää toimitustavoista.


Uskaltaako verkkokaupasta tilata? Miten maksut toimivat?

Maksunvälittäjinämme toimivat Paytrail ja Klarna, jotka luovat turvallisen tavan maksaa tilaus sekä huolehtivat maksun välittymisestä Lankamaailma Verkkokauppaan. Mikäli maksutapahtumassa tulee ongelmia, toimivat Paytrail ja Klarna molemmin puolisena tukena. Myös mahdolliset palautukset hoituvat Paytrailin ja Klarnan kautta, jolloin me täällä Lankamaailma Verkkokaupassa emme käsittele ollenkaan asiakkaiden tili- ja luottokorttitietoja. Lue lisää maksutavoista.


Toimitatteko tilauksia ulkomaille?

Tällä hetkellä toimitamme tilauksia vain Manner-Suomeen (ei Ahvenanmaalle). Unfortunately we only ship within Finland.
 

En saanut tilausvahvistusta tilauksestani.

Oletko varma, että kirjoitit sähköpostiosoitteesi oikein? Tilausvahvistus tulee ilmoittamaasi sähköpostisosoitteeseen, muistithan tarkistaa myös roskapostikansiosi.  Jos kuitenkin maksu veloitettiin tililtäsi onnistuneesti, ota meihin yhteyttä, niin tarkistamme, että tilaus on varmasti tullut perille.


Miksi verkkokaupan puhelimeen tai sähköposteihin ei vastata 24 tuntia vuorokaudessa?

Lankamaailman verkkokaupassa ei valitettavasti ole päivystystä ympäri vuorokauden. Viesteihin ja puhelimeen vastataan  klo 10-16 välisenä aikana arkipäivisin, samalla kun pakataan verkkokaupan tuotteita. Huomioithan, että joskus asiakaspalvelijamme ovat jo toisessa puhelimessa tai chatissa. Yritäthän soittaa hetken kuluttua uudelleen.

Mistä Lankamaailman langat tulevat?

Maahantuomme lankoja mm. Ruotsista, Norjasta, Tanskasta, Saksasta, Italiasta ja Turkista. Lankojen valmistusmaa vaihtelee tuotteittain, mutta niitä valmistetaan mm. Saksassa, Italiassa, Turkissa ja Kiinassa.

Onko Lankamaailma suomalainen yritys?

Kyllä, Lankamaailma on osa Oy Nordia Produkter Ab -yritystä, joka on helsinkiläinen, suomalaisessa omistuksessa oleva tekstiilialan yritys. Työllistämme tällä hetkellä yli 40 koko- ja osa-aikaista työntekijää. Ostamalla Lankamaailmasta tuet suomalaista yritystoimintaa ja työtä!

Miten Lankamaailmaan pääsee töihin?

Oletko timanttinen asiakaspalvelija, pidät myyntityöstä ja neulelangat ovat intohimosi? Silloin voit olla oikea ihminen Lankamaailmaan. Avoimen työhakemuksen voit laittaa lähettää sähköpostitse siihen Lankamaailman myymälään, johon haluaisit töihin.

Otatteko harjoittelijoita?

Lankamaailma-myymälöissä on ollut harjoittelijoita ja käsittelemme jokaisen hakemuksen tapauskohtaisesti. Harjoittelupaikkaa voit kysyä suoraan haluamastasi myymälästä.

 

Miksei verkkokaupan valikoimassa ole matonkuteita tai ontelokuteita?

Kudevyyhdit hinnoitellaan painon mukaan ja vyyhdit ovat eri painoisia ja sitä myötä myös eri hintaisia. Valitettavasti emme ole vielä keksineet miten näitä voisi myydä kätevästi verkkokaupassa.

Ostamani lanka loppui kesken, mitä teen?

Suosittelemme aina ostamaan kerralla tarpeeksi lankaa tämän ongelman välttämiseksi. Voit kysyä langan saatavuutta lähimmästä Lankamaailmasta. Verkkokaupan tilauksiin voit kirjoittaa Kassalla "Viestisi myynnille" -kohtaan toiveen värjäyserästä. Toteutamme toiveet mahdollisuuksien mukaan.

Langassa oli solmuja, mitä teen?

Käsityölangat kehrätään ja kerrataan niin, että kerässä saattaa olla muutamia solmuja. Kolme solmua kerässä on vielä normaalia. Tämä on tietysti tylsää, mutta emme voi luvata, että kerässä ei olisi yhtään jatkokohtaa.

Miksei myymälöissä ole samaa valikoimaa kuin verkkokaupassa?

Jokaisessa Lankamaailmassa on vähän omalaisensa valikoima riippuen muun muassa liikkeen koosta ja hyllyjen määrästä. Joskus saamme lankaeriä, jotka myydään nopeammin loppuun toisissa myymälöissä kuin toisissa. Valitettavasti verkkokaupan ja myymälöiden valikoimat eivät täysin vastaa toisiaan.