Enemmän kuin lankakauppa

Osoite
Lankamaailma Turku 
Humalistonkatu 1 (entinen Posti)
20100 Turku
puh: 0400 811585
e-mail: turku@lankamaailma.fi

Myymälänhoitaja Miia Halmesmaa

Katso sijainti kartalta >>

Kesäaukioloajat 2.5.-26.8.
ma-pe 10-18
la 10-15
su kiinni

Juhannus pe-su 22.-24.6. kiinni​

 

Lankamaailma Facebookissa

 

TURUN LANKAMAAILMAN NEULETAPAAMISET

Neuletapaamiset vuonna 2018

Neuletapaamiset ovat kesätauolla ja jatkuvat taas syksyllä.

 

TURUN LANKAMAAILMASTA

Liike sijaitsee aivan Turun keskustassa, Humalistonkadulla. Monet turkulaiset tunnistavat paikan entisenä postina, postihan siirtyi kulman taakse muutamia vuosia sitten ja me saimme käyttöömme tämän kahdesta huoneesta koostuvan liiketilan. Ilmaista parkkitilaa meillä ei ole, mutta Humalistonkadun varrella on runsaasti mittaripaikkoja. Lisäksi pysäköintitalo Louhi sijaitsee kävelymatkan päässä.

Turun liike on jakautunut kahteen huoneeseen: ensimmäisessä osassa ovat neulelangat, neuletarvikkeet, neuleohjeet sekä valmisneuleet. Toisesta huoneesta eli takahuoneesta, kuten me sitä kutsumme, löytyvät trikoo- ja ontelokuteet ja muut kudontatarvikkeet esim. poppanat ja kalalangat. Lisäksi takahuoneesta voit ostaa myös lankoja tukkupakkauksittain, pussin ostaminen tulee usein hieman edullisemmaksi kuin yksittäisten kerien. Lisäksi takahuoneesta löytyy supersuosittu yllätyspussilaari, jonne pussitamme lankaerien viimeisiä keriä, näytekeriä ja pikkuvikaisia lankoja (kuten niitä mistä olemme jo neuloneet meille mallitilkun). 

Monet alusta asti Turun liikkeessä asioineet asiakkaat varmasti muistavat takahuoneen suurempana. Aluksi myyntitila kattoikin lähes koko huoneen, mutta jouluna 2015 rakensimme sinne väliseinän ja lohkaisimme huoneesta isomman tilan Lankamaailma Verkkokaupan käyttöön. Meillä täällä Turussa on ollut ilo jo useamman vuoden ajan hoitaa Lankamaailman Verkkokauppaa ja olemme kehittäneet sekä myymälää että verkkokauppaa rinnakkain.