Osoite

Lankamaailma Tampere
Possijärvenkatu 1
33400 Tampere (Lielahti)
Puh: 050 589 8744
e-mail: tampere@lankamaailma.fi

Myymälänhoitaja: Leena Seppälä


Katso sijainti kartalta >>

Aukioloajat:
ma-pe 10-19
la 10-16
su 12-16

 


Lankamaailma Tampere Ravelryssa

 
 
 

TAMPEREEN LANKAMAAILMAN NEULETAPAAMISET JA KURSSIT

2023

Perjantai 20.1.2023
Villasukkabuffet-kirjan suunnittelijatapaaminen Tampereen Lankamaailmassa

Vihdoinkin on livetapaaminen luvassa! Perjantaina 20.1.2023 klo 17 Tampereen Lankamaailmaan saapuu Villasukkabuffetin ohjeet suunnitelleita taiteilijoita.
Tapaamisessa voi hankkia kirjan ja saada siihen omistuskirjoituksia.

Tilaisuudessa tehdään myös Instagramiin livelähetys, joten jos et pääse paikalle tapaamiseen, viritä vastaanottimesi Lankamaailman Instaan ja pääset mukaan tunnelmaan.

Paikalle voi saapua jo hyvissä ajoin ennen klo 17:ää, ja mukaan voi neuletapaamistyyliin ottaa omat neulomuksensa. Neulomaan sopii tulla jo vaikka klo 16.
Varsinaista tarjoilua tapaamisessa ei ole, emmekä aiemmasta käytännöstä poiketen päästä vierailijoita liikkeen sosiaalitiloihin.
Neulesuunnittelijat ovat paikalla korkeintaan klo 18 asti, joten tulethan ajoissa paikalle.

Lämpimästi tervetuloa!

Neuletapaaminen torstaina 9.2.2023
Olemme vihdoin aloittamassa myös neuletapaamiset
Tampereen Lielahden Lankamaailmassa.
Ensimmäinen neuletapaaminen on
torstaina 9.2.2023 klo 16.30-18.30. Neuletapaamiseen voi toki saapua myös virallisen alkamisajan jälkeen.
Entiseen tapaan on tarjolla mitä parhainta seuraa, neule- ja muuta puhetta ja hyvää aikaa neuloa!
Pieniä muutoksia on kuitenkin päätetty tehdä tapaamiskäytäntöihin. Jatkossa neuletapaamiset järjestetään arki-iltoina. Emme tarjoa enää kahvia tai teetä, eikä kaupan sosiaalitilaa enää voi tarjota asiakkaiden käyttöön.

Neuletapaamiseen osallistuessasi saat 20 % alennuksen normaalihintaisista neule- ja virkkauslangoista.

TAMPEREEN LANKAMAAILMASTA

Kaipaatko inspiraatiota? Houkuttavatko värit ja ihanan pehmoiset neulelangat? Tampereen Lankamaailma ei ole vain lankamyymälä, vaan viihtyisä ja avara lankaparatiisi, jossa on tilaa ihanille ideoille. Valikoimaamme mahtuu hienoimpia kuituja ja kauneimpia värejä, mutta myös runsaasti edullisia lankavaihtoehtoja kaikkiin käsitöihin.

Liike sijaitsee Lielahdessa Tampereen länsipuolella, hyvien yhteyksien äärellä. Meille pääsee linja-autolla Tampereen rautatieaseman luota linjoilla 28 ja 12 (länteen). Jos hyppäät bussiin Keskustorilla, linjat 9 ja 19 kulkevat suoraan Paasikiventieltä Lielahdenkadulle. Hämeenpuistosta Lielahteen kulkevat bussit 12 ja 82.

Autolla liikkuessasi Lankamaailmaan on helppo poiketa Vaasantieltä. Parkkitilaakin meillä on runsaasti. Huomioithan, että pihaan ei voi ajaa suoraan Lankamaailman oven kohdalta! Pihaan ajetaan hieman lännempää, seuraavasta mahdollisesta sisäänajosta, joka on R-kioskin kohdalla. Muistathan myös parkkikiekon pysäköintialueella.

Tampereen liikkeessä on suuri outlet-osasto, jossa myydään lankaerien loppuja huippuhinnoin sekä pysyvän valikoimankin lankoja tukkupakkauksina normaalihintaa edullisemmin.

Lankamaailmassa kokoonnutaan joka kuukauden toisena lauantaina klo 10-13 neuletapaamiseen, joka on avoin ja maksuton tapaamispaikka kaikille käsityön ystäville. Erityistä ohjelmaa ei ole, vaan jokainen saa tulla tekemään omaa käsityötään ja juttelemaan rauhassa samanhenkisten käsityövillikkojen kanssa. Me tarjoamme kahvia ja teetä, sekä 20 % alennuksen normaalihintaisista lankaostoksista neuletapaamiseen osallistuville.

Erilaisia kurssejakin järjestetään tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan. Voit ehdottaa kurssien aiheita vaikkapa sähköpostitse.

Myymälässä on oma olohuonemainen alue, jossa voi viihtyä neulelehtiä lueskellen ja neulemalleja selaillen. Kuskeillekin on siis liikkeessä tilaa odotella ostosten teon ajan!

Tampereen Lankamaailma toimii Keskosille Käsitöitä -keräyspisteenä
Meille voit toimittaa Keskosille Käsitöitä-sääntöjen mukaisia, valmistamiasi tuotteita, ja ne jatkavat meiltä keräysvastaavien kautta oikeisiin osoitteisiin.
Lankamaailmassa ei ole keräysvastaavaa, vaan olemme mukana vain tukikohtana. Kaikki keräystä koskevat kysymykset voit siis osoittaa suoraan
keräysvastaaville, joiden yhteystietoja löytyy mm. Facebookista.

Tampereen Lankamaailma toimii TAYS:iin kerättävien  sytomyssyjen keräyspisteenä
Ohjeita myssyjen valmistukseen ja toimittamiseen saa mm. Facebookin Sytomyssyt TAYS -ryhmästä.
Keräystä koskevat kysymykset kannattaa esittää keräysvastaaville. Tule mukaan ilahduttamaan!