Enemmän kuin lankakauppa

Osoite

Lankamaailma Tampere
Possijärvenkatu 1
33400 Tampere (Lielahti)
Puh: 050 589 8744
e-mail: tampere@lankamaailma.fi

Myymälänhoitaja: Leena Seppälä


Katso sijainti kartalta >>

Huom! Jääkiekon MM-kisajärjestelyjen vuoksi joidenkin Lielahteen kulkevien bussien kulkureiteissä on muutoksia.
Tarkista voimassa olevat reitit osoitteesta https://www.nysse.fi/poikkeustilanteet/poikkeusreitit.html

Kesäaukioloajat alkaen 1.5.2022
ma-pe 10-18
la 10-15
su suljettu

Juhannuksena pe-su 24.-26.6. suljettu.


Lankamaailma Tampere Ravelryssa

Lankamaailma Facebookissa 

Tampereen Lankamaailma toimii Keskosille Käsitöitä -keräyspisteenä
Meille voit toimittaa Keskosille Käsitöitä-sääntöjen mukaisia, valmistamiasi tuotteita, ja ne jatkavat meiltä keräysvastaavien kautta oikeisiin osoitteisiin.
Lankamaailmassa ei ole keräysvastaavaa, vaan olemme mukana vain tukikohtana. Kaikki keräystä koskevat kysymykset voit siis osoittaa suoraan
keräysvastaaville, joiden yhteystietoja löytyy mm. Facebookista.

Tampereen Lankamaailma toimii TAYS:iin kerättävien  sytomyssyjen keräyspisteenä.
Ohjeita myssyjen valmistukseen ja toimittamiseen saa mm. Facebookin Sytomyssyt TAYS -ryhmästä.
Keräystä koskevat kysymykset kannattaa esittää keräysvastaaville. Tule mukaan ilahduttamaan!

 

TAMPEREEN LANKAMAAILMAN NEULETAPAAMISET JA KURSSIT

 

2021

Neuletapaamisia ei toistaiseksi järjestetä. Seuraamme THL:n ohjeistusta kokoontumisrajoituksista ja ilmoitamme, kun tapaamiset voidaan jälleen aloittaa.

 

TAMPEREEN LANKAMAAILMASTA:

Kaipaatko inspiraatiota? Houkuttavatko värit ja ihanan pehmoiset neulelangat? Tampereen Lankamaailma ei ole vain lankamyymälä, vaan viihtyisä ja avara lankaparatiisi, jossa on tilaa ihanille ideoille. Valikoimaamme mahtuu hienoimpia kuituja ja kauneimpia värejä, mutta myös runsaasti edullisia lankavaihtoehtoja kaikkiin käsitöihin.

Liike sijaitsee Lielahdessa Tampereen länsipuolella, hyvien yhteyksien äärellä. Meille pääsee linja-autolla Tampereen rautatieaseman luota linjoilla 28 ja 12 (länteen). Jos hyppäät bussiin Keskustorilla, linjat 9 ja 19 kulkevat suoraan Paasikiventieltä Lielahdenkadulle. Hämeenpuistosta Lielahteen kulkevat bussit 12 ja 82.

Autolla liikkuessasi Lankamaailmaan on helppo poiketa Vaasantieltä. Parkkitilaakin meillä on runsaasti. Huomioithan, että pihaan ei voi ajaa suoraan Lankamaailman oven kohdalta! Pihaan ajetaan hieman lännempää, seuraavasta mahdollisesta sisäänajosta, joka on R-kioskin kohdalla. Muistathan myös parkkikiekon pysäköintialueella.

Tampereen liikkeessä on suuri outlet-osasto, jossa myydään lankaerien loppuja huippuhinnoin sekä pysyvän valikoimankin lankoja tukkupakkauksina normaalihintaa edullisemmin.

Lankamaailmassa kokoonnutaan joka kuukauden toisena lauantaina klo 10-13 neuletapaamiseen, joka on avoin ja maksuton tapaamispaikka kaikille käsityön ystäville. Erityistä ohjelmaa ei ole, vaan jokainen saa tulla tekemään omaa käsityötään ja juttelemaan rauhassa samanhenkisten käsityövillikkojen kanssa. Me tarjoamme kahvia ja teetä, sekä 20 % alennuksen normaalihintaisista lankaostoksista neuletapaamiseen osallistuville.

Erilaisia kurssejakin järjestetään tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan. Voit ehdottaa kurssien aiheita vaikkapa sähköpostitse.

Myymälässä on oma olohuonemainen alue, jossa voi viihtyä neulelehtiä lueskellen ja neulemalleja selaillen. Kuskeillekin on siis liikkeessä tilaa odotella ostosten teon ajan!