Enemmän kuin lankakauppa

Osoite

Lankamaailma Tampere
Possijärvenkatu 1
33400 Tampere (Lielahti)
Puh: 050 589 8744
e-mail: tampere@lankamaailma.fi

Myymälänhoitaja Leena Seppälä


Katso sijainti kartalta >>


Aukioloajat

ma-pe 10-19
la 10-16
su 12-16

 

Lankamaailma Tampere Ravelryssa

Lankamaailma Facebookissa 

Tampereen Lankamaailma toimii Keskosille Käsitöitä -keräyspisteenä
Meille voit toimittaa Keskosille Käsitöitä-sääntöjen mukaisia, valmistamiasi tuotteita, ja ne jatkavat meiltä keräysvastaavien kautta oikeisiin osoitteisiin.
Lankamaailmassa ei ole keräysvastaavaa, vaan olemme mukana vain tukikohtana. Kaikki keräystä koskevat kysymykset voit siis osoittaa suoraan
keräysvastaaville, joiden yhteystietoja löytyy mm. Facebookista.

Tampereen Lankamaailma toimii TAYS:iin kerättävien  sytomyssyjen keräyspisteenä.
Ohjeita myssyjen valmistukseen ja toimittamiseen saa mm. Facebookin Sytomyssyt TAYS -ryhmästä.
Keräystä koskevat kysymykset kannattaa esittää keräysvastaaville. Tule mukaan ilahduttamaan!

 

 

TAMPEREEN LANKAMAAILMAN NEULETAPAAMISET JA KURSSIT

 

2019

Lokakuu

22.10.2019 klo 16.30-18.30 Makramee-kurssi
Tervetuloa opettelemaan makrameeta! Kurssilla opitaan yleisimpiä käytössä olevia makrameesolmuja.
Kurssi on ilmainen, mutta ohje ja materiaalit ovat maksullisia. Halutessasi voit tuoda kurssille omaa narua tai paksua, tiukkakierteistä lankaa.
Myös omat sakset kannattaa varata mukaan. Ilmoittauduthan kurssille suoraan Tampereen myymälään
joko sähköpostitse os. tampere@lankamaailma.fi tai puhelimitse 050-5898744.
Sosiaalisen median välityksellä jätettyjä ilmoituksia emme huomioi.
Kurssille osallistujille tarjoamme kahvia ja teetä sekä 10% alennuksen makrameenaruista.

Marraskuu
9.11.2019 klo 10-13 Neuletapaaminen

Joulukuu
14.12.2019 klo 10-13 Neuletapaaminen


 

 

TAMPEREEN LANKAMAAILMASTA:

Kaipaatko inspiraatiota? Houkuttavatko värit ja ihanan pehmoiset neulelangat? Tampereen Lankamaailma ei ole vain lankamyymälä, vaan viihtyisä ja avara lankaparatiisi, jossa on tilaa ihanille ideoille. Valikoimaamme mahtuu hienoimpia kuituja ja kauneimpia värejä, mutta myös runsaasti edullisia lankavaihtoehtoja kaikkiin käsitöihin.

Liike sijaitsee Lielahdessa Tampereen länsipuolella, hyvien yhteyksien äärellä. Meille pääsee Tampereen rautatieasemalta suoraan TKL:n bussilinjalla 3, jonka päätepysäkki on Lentävänniemi. Autolla liikkuessasi Lankamaailmaan on helppo poiketa Vaasantieltä. Parkkitilaakin meillä on runsaasti. Huomioithan, että pihaan ei voi ajaa suoraan Lankamaailman oven kohdalta! Pihaan ajetaan hieman lännempää, seuraavasta mahdollisesta sisäänajosta, joka on R-kioskin kohdalla. Muistathan myös parkkikiekon pysäköintialueella.

Tampereen liikkeessä on suuri outlet-osasto, jossa myydään lankaerien loppuja huippuhinnoin sekä pysyvän valikoimankin lankoja tukkupakkauksina normaalihintaa edullisemmin.

Lankamaailmassa kokoonnutaan joka kuukauden toisena lauantaina klo 10-13 neuletapaamiseen, joka on avoin ja maksuton tapaamispaikka kaikille käsityön ystäville. Erityistä ohjelmaa ei ole, vaan jokainen saa tulla tekemään omaa käsityötään ja juttelemaan rauhassa samanhenkisten käsityövillikkojen kanssa. Me tarjoamme kahvia ja teetä, sekä 20 % alennuksen normaalihintaisista lankaostoksista neuletapaamiseen osallistuville.

Erilaisia kurssejakin järjestetään tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan. Voit ehdottaa kurssien aiheita vaikkapa sähköpostitse.

Myymälässä on oma olohuonemainen alue, jossa voi viihtyä neulelehtiä lueskellen ja neulemalleja selaillen. Kuskeillekin on siis liikkeessä tilaa odotella ostosten teon ajan!