Enemmän kuin lankakauppa

Osoite

Lankamaailma Tampere
Possijärvenkatu 1
33400 Tampere (Lielahti)
Puh: 050 589 8744
e-mail: tampere@lankamaailma.fi

Myymälänhoitaja Leena Seppälä


Katso sijainti kartalta >>

Aukioloajat 11.5.-30.8.

ma-pe 10-18
la 10-15
su suljettu

Koronaviruksesta huolimatta myymälämme ja verkkokauppamme palvelevat normaalisti.

Lankamaailma Tampere Ravelryssa

Lankamaailma Facebookissa 

Tampereen Lankamaailma toimii Kärkitaistelijasukat -keräyksen toimipisteenä Huom! Keräämme sukkia 30.5.2020 asti!
Meille voit toimittaa Kärkitaistelijat -sukkakeräykseen sukkia.  Sukkia kerätään TAYSsin toimialueella koronanvastaista työtä tekevälle hoitohenkilöstölle.

Sukkia kerätään TAYSsin Acutassa, infektioyksikössä, kohorttiosastoilla sekä teho-osastoilla työskenteleville. Yksiköissä työskentelee yhteensä arviolta 400 hoitajaa, joista miehiä noin sata. Pelkästään Acutassa työskenteleviä hoitajia on noin 200, joten vastaanottajia sukille siis riittää!
Keräyspisteemme on Tampereen Lankamaailma-liikkeessä, osoitteessa Possijärvenkatu 1, Lielahdessa. Liikkeemme etuosassa on keräystä varten kori, johon voit jättää sukat.
Kiitos, että olet mukana keräyksessä!

 

Tampereen Lankamaailma toimii Keskosille Käsitöitä -keräyspisteenä
Meille voit toimittaa Keskosille Käsitöitä-sääntöjen mukaisia, valmistamiasi tuotteita, ja ne jatkavat meiltä keräysvastaavien kautta oikeisiin osoitteisiin.
Lankamaailmassa ei ole keräysvastaavaa, vaan olemme mukana vain tukikohtana. Kaikki keräystä koskevat kysymykset voit siis osoittaa suoraan
keräysvastaaville, joiden yhteystietoja löytyy mm. Facebookista.

Tampereen Lankamaailma toimii TAYS:iin kerättävien  sytomyssyjen keräyspisteenä.
Ohjeita myssyjen valmistukseen ja toimittamiseen saa mm. Facebookin Sytomyssyt TAYS -ryhmästä.
Keräystä koskevat kysymykset kannattaa esittää keräysvastaaville. Tule mukaan ilahduttamaan!

 

 

TAMPEREEN LANKAMAAILMAN NEULETAPAAMISET JA KURSSIT

 

2020

Seuraavat neuletapaamiset on toistaiseksi peruttu. 

 

TAMPEREEN LANKAMAAILMASTA:

Kaipaatko inspiraatiota? Houkuttavatko värit ja ihanan pehmoiset neulelangat? Tampereen Lankamaailma ei ole vain lankamyymälä, vaan viihtyisä ja avara lankaparatiisi, jossa on tilaa ihanille ideoille. Valikoimaamme mahtuu hienoimpia kuituja ja kauneimpia värejä, mutta myös runsaasti edullisia lankavaihtoehtoja kaikkiin käsitöihin.

Liike sijaitsee Lielahdessa Tampereen länsipuolella, hyvien yhteyksien äärellä. Meille pääsee Tampereen rautatieasemalta suoraan TKL:n bussilinjalla 3, jonka päätepysäkki on Lentävänniemi. Autolla liikkuessasi Lankamaailmaan on helppo poiketa Vaasantieltä. Parkkitilaakin meillä on runsaasti. Huomioithan, että pihaan ei voi ajaa suoraan Lankamaailman oven kohdalta! Pihaan ajetaan hieman lännempää, seuraavasta mahdollisesta sisäänajosta, joka on R-kioskin kohdalla. Muistathan myös parkkikiekon pysäköintialueella.

Tampereen liikkeessä on suuri outlet-osasto, jossa myydään lankaerien loppuja huippuhinnoin sekä pysyvän valikoimankin lankoja tukkupakkauksina normaalihintaa edullisemmin.

Lankamaailmassa kokoonnutaan joka kuukauden toisena lauantaina klo 10-13 neuletapaamiseen, joka on avoin ja maksuton tapaamispaikka kaikille käsityön ystäville. Erityistä ohjelmaa ei ole, vaan jokainen saa tulla tekemään omaa käsityötään ja juttelemaan rauhassa samanhenkisten käsityövillikkojen kanssa. Me tarjoamme kahvia ja teetä, sekä 20 % alennuksen normaalihintaisista lankaostoksista neuletapaamiseen osallistuville.

Erilaisia kurssejakin järjestetään tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan. Voit ehdottaa kurssien aiheita vaikkapa sähköpostitse.

Myymälässä on oma olohuonemainen alue, jossa voi viihtyä neulelehtiä lueskellen ja neulemalleja selaillen. Kuskeillekin on siis liikkeessä tilaa odotella ostosten teon ajan!