Osoite

Lankamaailma Tampere
Possijärvenkatu 1
33400 Tampere (Lielahti)
Puh: 050 589 8744
e-mail: tampere@lankamaailma.fi

Myymälänhoitaja: Leena Seppälä


Katso sijainti kartalta >>

Aukioloajat
ma-pe 10-19
la 10-16
su 12-16


 


Lankamaailma Tampere Ravelryssa

 
 
 

TAMPEREEN LANKAMAAILMAN NEULETAPAAMISET JA KURSSIT

2023

Lauantai 13.1.2024 klo 10-13 Neuletapaaminen
Tervetuloa Tampereen Lankamaailman neuletapaamiseen!
Myymälään voi tula neulomaan ja vaihtamaan kuulumisia klo 10-13.

Lauantai 10.2.2024 klo 10-13 Neuletapaaminen

Lauantai 9.3.2024 klo 10-13 Neuletapaaminen
 

TAMPEREEN LANKAMAAILMASTA

Kaipaatko inspiraatiota? Houkuttavatko värit ja ihanan pehmoiset neulelangat? Tampereen Lankamaailma ei ole vain lankamyymälä, vaan viihtyisä ja avara lankaparatiisi, jossa on tilaa ihanille ideoille. Valikoimaamme mahtuu hienoimpia kuituja ja kauneimpia värejä, mutta myös runsaasti edullisia lankavaihtoehtoja kaikkiin käsitöihin.

Liike sijaitsee Lielahdessa Tampereen länsipuolella, hyvien yhteyksien äärellä. Meille pääsee linja-autolla Tampereen rautatieaseman luota linjoilla 28 ja 12 (länteen). Jos hyppäät bussiin Keskustorilla, linjat 9 ja 19 kulkevat suoraan Paasikiventieltä Lielahdenkadulle. Hämeenpuistosta Lielahteen kulkee bussi 12, ja Pyynikintorilta bussi 82. Tampereen Käsityömessujen ajan messubussi 102 kulkee Lielahden ja Messukeskuksen välillä.

Autolla liikkuessasi Lankamaailmaan on helppo poiketa Vaasantieltä. Parkkitilaakin meillä on runsaasti. Huomioithan, että pihaan ei voi ajaa suoraan Lankamaailman oven kohdalta! Pihaan ajetaan hieman lännempää, seuraavasta mahdollisesta sisäänajosta, joka on R-kioskin kohdalla. Muistathan myös parkkikiekon pysäköintialueella.

Tampereen liikkeessä on suuri outlet-osasto, jossa myydään lankaerien loppuja huippuhinnoin sekä pysyvän valikoimankin lankoja tukkupakkauksina normaalihintaa edullisemmin.

Myymälässä on oma olohuonemainen alue, jossa voi viihtyä neulelehtiä lueskellen ja neulemalleja selaillen. Kuskeillekin on siis liikkeessä tilaa odotella ostosten teon ajan!

Tampereen Lankamaailma toimii Keskosille Käsitöitä -keräyspisteenä
Meille voit toimittaa Keskosille Käsitöitä-sääntöjen mukaisia, valmistamiasi tuotteita, ja ne jatkavat meiltä keräysvastaavien kautta oikeisiin osoitteisiin.
Lankamaailmassa ei ole keräysvastaavaa, vaan olemme mukana vain tukikohtana. Kaikki keräystä koskevat kysymykset voit siis osoittaa suoraan
keräysvastaaville, joiden yhteystietoja löytyy mm. Facebookista.

Tampereen Lankamaailma toimii TAYS:iin kerättävien  sytomyssyjen keräyspisteenä
Ohjeita myssyjen valmistukseen ja toimittamiseen saa mm. Facebookin Sytomyssyt TAYS -ryhmästä.
Keräystä koskevat kysymykset kannattaa esittää keräysvastaaville. Tule mukaan ilahduttamaan!

Tampereen Lankamaailma toimii keräyspisteenä ukrainalaisiin lastenkoteihin kerättäville sukille ja sukkalangoille
Raija Rantala ja Ukraina-talo ovat organisoineet lasten sukkien ja niihin sopivien lankojen keräyksen, jossa Tampereen Lankamaailma toimii yhtenä monista keräyspisteistä
Sukat voi tuoda keräyslaatikkoon langalla yhteen kiinnitettyinä. Langat, myös jämälangat, voi tuoda muovipussiin pakattuna samaan keräyslaatikkoon. Laatikko sijaitsee Tampereen myymälämme takaosassa.
Keräämme samaan kohteeseen myös puuvillaisia pesuliinoja ja puuvillalankoja. Niitä voi tuoda samalla tavalla keräyslaatikkoon; pesuliinat voi tuoda sellaisenaan, lankalahjoitukset muoviin pakattuna.


Huom! Uusi keräyskohde keväällä 2023: sodan aikana on syntynyt paljon vauvoja, ja vauvanvaatteiden hankkiminen on Ukrainassa ja maan rajoilla sijaitsevissa orpokodeissa hankalaa.
Siksi keräyskohteena ovat nyt myös vauvanvaatteet, pienet neuleet ja peitot.
Näitä voi tuoda samaan keräyslaatikkoon.
Kiitos, että autat!
 

..