Enemmän kuin lankakauppa

Osoite
Lankamaailma Oulu
Saaristonkatu 27 
90100 Oulu
Puh: 050 5630919
e-mail: oulu@lankamaailma.fi

 

Myymälänhoitajan sijainen: Anna Alasirniö

Katso sijainti kartalta >>

 
Kesäaukioloajat 1.5. alkaen:
ma-pe 10-18
la 10-15
su suljettu
 
 

Tervetuloa ostoksille! 

Lankamaailma Facebookissa

Oulun Lankamaailma toimii Keskosille Käsitöitä -keräyspisteenä
Meille voit toimittaa Keskosille Käsitöitä -sääntöjen mukaisia, valmistamiasi tuotteita, ja ne jatkavat meiltä keräysvastaavien kautta oikeisiin osoitteisiin. Lisätietoa keräyksestä Keskosille Käsitöitä Facebook -ryhmästä. 
 

Oulun Lankamaailma toimii Sytomyssyjen kesäyspisteenä
Valmiit Sytomyssyt- ja sukat voit toimittaa meille myymälään, josta keräysvastaava toimittaa ne eteenpäin Oulun yliopistolliseen sairaalaan, sytostaattihoidoissa käyville potilaille. 
 

OULUN LANKAMAAILMAN NEULETAPAAMISET

Oulun Lankamaailmassa on neuletapaamisia joka toinen keskiviikko. Tarkempia tietoja voi kysellä sähköpostilla osoitteesta oulu@lankamaailma.fi tai kaupalla. Jos sinulla on jokin neulomiseen, virkkaamiseen tai muu käsitöihin liittyvä erityistekniikka tai taito, josta haluat kertoa meille muillekin, niin järjestetään neuleiltojen teema niiden mukaan! Tervetuloa! 

Seuraavat tapaamiset:

Huom! Neuletapaamiset on toistaiseksi peruttu, sillä haluamme osaltamme ehkäistä koronaviruksen leviämistä.

OULUN LANKAMAAILMASTA 

Pehmoista ja napakkaa, kirkkaita ja hillittyjä värejä. Oulun myymälä on Pohjois-Suomen suurin lankakauppa, ja meillä käydään pitkienkin matkojen päästä. Autolla asioiville lähimmät mittaripaikat löytyvät Koulukadun varrelta, ja keskustan parkkihallit ovat kävelymatkan päässä. Myymälämme on mukavasti paikallisliikenteen pysäkkien Rautasaari E ja Rautasaari P tuntumassa, joten myös julkisen liikenteen käyttäjät pääsevät tänne helposti. Rautatie- ja linja-autoasemalta meille on puolisen kilometriä, joten pitkille juna- ja linja-automatkoille on helppo hakea viime hetken viihteet.

Perusvalikoimaamme kuuluu monipuolisesti erilaisia materiaaleja ja välineitä moneen käyttöön, myös luksustuotteita ja edullisia tarjouseriä. Vanhat perinteet ovat nousseet uusiksi sisustustrendeiksi, ja meiltä löytyykin kiva valikoima kuteita niin kangaspuilla kuin virkkuukoukulla työstettäväksi: trikookudetta, puuvillaista ja polyesterista ontelokudetta ja moppinarua. Erityisesti sukkalankavalikoimamme on saanut kiitosta, eikä ihme, sillä talven kylmyys ja pimeys antavat hyvän syyn neuloa lämmikettä varpaille ja iloa silmälle samalla kertaa! Suosituista KnitPron puikoista meiltä löytyy testikappaleet, puikkomateriaalin vaihtoa harkitseva voi siis koeajaa puikot valintaa pohtiessaan. Lehtihyllystä löytyy selailtavaa ideoita etsivälle, ja myyjämme auttavat mielellään monissa eri pulmissa. Myymme myös valmiita tuotteita: hyllyistämme löytyy koneneulottuja puseroita, sukkia ja monenlaisia asusteita.

Myymälässämme järjestetään neuletapaamisia joka toinen keskiviikko, kesäkaudella kerran kuukaudessa. Tapaamiset ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen. Silloin tällöin tapaamisessa on jokin teema, muulloin teemme omia käsitöitä jutustelun lomassa. Meille voi myös varata yksityistilaisuuden, joka räätälöidään toiveiden mukaan. Yksityistilaisuuksien minimiosallistujamäärä on viisi henkilöä. Neuletapaamisiin ja yksityistilaisuuksiin osallistujat saavat tapahtuman yhteydessä 20% alennuksen normaalihintaisista neulelangoista.