Yritysasiakkaat

Jos olet yritysasiakas ja sinulla on y-tunnus, voit tilata tuotteita verkkokaupastamme yrittäjäalennuksella. Saadaksesi alennuksen lähetä tietosi (nimesi, yrityksen nimi, osoitetiedot ja y-tunnus) sähköpostilla osoitteeseen verkkokauppa (at) lankamaailma.fi, niin lähetämme sinulle alennuskoodin sähköpostilla. Yritysalennus on henkilökohtainen ja sitä ei voi saada jälkikäteen.

Koulut ja oppilaitokset

Jos tilaat tuotteita koululle tai oppilaitokselle, saadaksesi koulualennuksen, ota yhteyttä verkkokauppaamme sähköpostitse verkkokauppa@lankamaailma.fi .  Tilaaminen laskulla on mahdollista suoraan verkkokaupasta. Lisäämme käsittelykulut 15 euroa (sis. alv 24%) tilauksiin. 

Suurasiakkaiden tukkumyynti

Tukkupuolta hoitaa tukkumme Oy Nordia Produkter Ab. Jos haluat toimia Nordia Produkterin maahantuomien lankojen jälleenmyyjänä ja olet kiinnostunut tilaamaan isoja tuote-eriä, ota yhteys tukkuumme info at nordiaprodukter piste fi. Tukkumyynnissä ovat mm. seuraavat käsityötuotemerkit: Gjestal, Hjertegarn, KnitPro, Nordia, Viking.

Nordia Produkter on myös laadukkaiden norjalaisneuleiden tukkumyyjä. Tuomme maahan neuleita, merinovillaisia kerrastoja ja matkahuopia tuotemerkeiltä Gjestal, Norwool, Viking.

Tukun yhteystiedot:
Oy Nordia Produkter Ab
Mikkolantie 1 A
00640 Helsinki
Puh. 09 777 42 72
e-mail: info@nordiaprodukter.fi