Lankakauppaa jo 30 vuotta

Lankamaailman tarina juontaa juurensa 30 vuoden taakse, kun vuonna 1986 pitkän linjan tekstiiliammattilainen Erkki Hildén perusti tekstiilien maahantuontiyrityksen Oy Nordia Produkter Ab:n. Eki aloitti uransa tekstiilien parissa jo 15-vuotiaana, kun hän meni töihin vuonna 1952 Stockmannille juoksupojaksi. Sukkela ja peräänantamaton nuorimies eteni uralla joutuisasti ja pääsi parikymppisenä Stockmannin tekstiilitukun myyntiedustajaksi. Vuosien varrella Eki lanseerasi ja myi erilaisia tekstiilituotteita ympäri Suomea, toimi myös Mölnlycken edustajana Suomessa, kunnes päätti, että nyt on oman yrityksen aika. Ja niin syntyi Nordia Produkter, joka toimii tukkuliikkeenä edelleen.

Vuonna 2008 Nordia Produkterilla huomattiin, että käsityönharrastajilta alkoi tulla yhä enemmän tiedusteluja, että mistä neulelankoja enää saa, kun lukuisat pitkäikäiset käsityöliikkeet ympäri Suomen lopettivat toimintansa omistajien eläköityessä. Nordia päätti tehdä rohkean vedon ja perustaa lankakaupan Helsingin Oulunkylään. Päämääränä oli perustaa iso lankakauppa, jossa on mahdollisimman laaja valikoima kaikenlaisia lankoja ja käsityötarvikkeita edulliseen hintaan. Vastaanotto käsityöharrastajien keskuudessa oli mahtava, neulojat rakastuivat Lankamaailmaan! 

Nykyään Lankamaailmoita on neljällä eri paikkakunnalla: Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Turussa ja asiakkaita ympäri Suomen palvelee Helsingin Lankamaailman yhteydessä toimiva Lankamaailma Verkkokauppa. Lankamaailman verkkokauppa on Suomen laajin neulelankojen ja käsityötarvikkeiden käsityökauppa netissä. Kehitämme toimintaamme ja valikoimaamme jatkuvasti.

Lankaa etsimässä? Me autamme!

Neulomisella, virkkaamisella ja muilla kädentaidoilla on erityinen paikka suomalaisten sydämessä. Meille Lankamaailmassa on tärkeää, että voimme olla ylläpitämässä suomalaista kädentaitoperinnettä ja muita kädentaitoja tarjoamalla laajan lanka- ja käsityötarvikevalikoiman edulliseen hintaan. Meiltä löytyy vaihtoehtoja ja valikoimaa!

Tukussamme ja Lankamaailma-myymälöissämme työskentelee tällä hetkellä yli neljäkymmentä koko- ja osa-aikaista henkilöä. Myymälöidemme henkilökunta auttaa kiperämmissäkin lankaan liittyvissä kysymyksissä. Suurella osalla henkilökunnastamme on tekstiili- tai vaatetusalan koulutus ja henkilökuntamme harrastaa monipuolisesti eri käsitöitä vapaa-ajallaan.