Julkaistu: 26.10.2022

Verkkokauppamme on nyt päivitetty uuteen versioon.
Päivitys toi tullessaan pieniä parannuksia verkkosivuillemme, esimerkiksi verkkokauppa toimii entistä sujuvammin mobiililaitteilla ja tuotetiedot löytyvät helpommin. Pieniä viilauksia tullaan tekemään vielä julkaisun jälkeen. Mikäli huomaat sivuillamme päivityksen jälkeen jotakin kummallista tai tilaamisen kanssa on ongelmia, otathan yhteyttä esimerkiksi chatissa tai sähköpostitse niin ratkotaan pulmat yhdessä!

Myös toimitustavat ovat uudistuneet. Uutena toimitustapana mukaan on tullut DB Schenker noutopistepaketti, jonka myötä noutopisteiden valikoima laajenee. DB Schenkerin noutopisteitä on ympäri Suomen esimerkiksi K-kauppojen ja R-Kioskien yhteydessä.

Pienikokoiset lähetykset kuten puikot ja muut litteät tarvikkeet kulkevat jatkossa kätevästi Postin pikkupakettina suoraan postiluukkuun tai -laatikkoon. Postin pikkupaketti ja postipaketti ovat saman toimitustavan takana: valitse toimitustavaksi "postipaketti tai pikkupaketti" ja valitse haluamasi noutopiste, niin tuotteiden mitoista riippuen lähetämme ne joko pikkupakettina tai postipakettina. Pikkupaketin enimmäiskoko on 35 x 25 x 3 cm, paino enintään 2 kg. Voit seurata sekä pikkupaketin että postipaketin kulkua seurantakoodin avulla.

Lue lisää toimitustavoista