Julkaistu: 19.10.2022

Verkkokauppamme päivitetään pian uuteen versioon ja samalla toimitustapoihin tulee hieman muutoksia.

Entistä useampi toimitus kulkee jatkossa suoraan kotiin, sillä luovumme entisestä kirjetoimitustavasta ja olemme ottaneet käyttöön Postin pikkupaketin. Luovumme tavaroiden kirjetoimituksista vähitellen, joten siirtymävaiheessa osa tarvikkeista voi olla vielä tilattavissa kirjeenä. Uudessa verkkokaupassamme kirjetoimituksen hinta alenee ja toimitustapa on käytössä vain jos tilaat yhden kappaleen neuleohjetulosteita.

Puikot ja muut litteät tarvikkeet kulkevat jatkossa kätevästi Postin pikkupakettina: pikkupaketin myötä kirjetoimituksilla ollut kolmen tuotteen rajoitus poistuu, joten postiluukkuun tai -laatikkoon toimitettavaan tilaukseen mahtuu aiempaa useampia tuotteita. Pikkupaketin etuna on myös lähetyksen seurattavuus seurantakoodin avulla.

Jatkossa postipaketti ja pikkupaketti ovat saman toimitusmaksun takana: valitse toimitustavaksi "postipaketti tai pikkupaketti" ja valitse haluamasi noutopiste, niin tuotteiden mitoista riippuen lähetämme ne joko pikkupakettina tai postipakettina. Pikkupaketin enimmäiskoko on 35 x 25 x 3 cm, paino enintään 2 kg, ja se jaetaan muun postin mukana postiluukkuun tai -laatikkoon. Jos lähetys ei mahdu luukkuun tai laatikkoon, se toimitetaan lähipostiin noudettavaksi. Pikkupakettia suuremmat lähetykset toimitetaan valitsemaasi Postin noutopisteeseen postipakettina, jonka noudat saapumisilmoitusta (tekstiviestiä) vastaan. Jos tilaat esimerkiksi yllätyslahjaksi pieniä tuotteita jotka mahtuisivat pikkupakettiin, mutta haluat ne nimenomaan noutopisteeseen, otahan yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun.

Voit seurata sekä pikkupaketin että postipaketin kulkua seurantakoodin avulla.

Lue lisää toimitustavoista