Julkaistu: 30.10.2023

 
Keskellä syksyn synkintä kuukautta Tampereelle kasataan lankojen ilotulitus! Perjantaina ja lauantaina pop-upit ja work shopit valtaavat Tampereen Lankamaailman!
 
Tule rauhoittumaan tai riehaantumaan käsitöiden pariin. Tuletpa kädentaitomessujen etkoille tai jatkoille, sinulla on kansamme metkaa! Tarjolla uutta ja erilaista, huimia tarjouksia, Suomessa käsinvärjättyjä kaunokaisia, pusero- ja pipolankoja joita ei Tampereelta muuten löydy sekä mahdotonta pälpätystä. Kuulethan Väinämöis-Väiskin lankojen runomitallisen kutsun ja Hip Hein savolaisen rakkauden värien läiskeen?! Kaipaatko myös rytmiä ja graafista rokkenrollia sukkiesi koristukseksi?
 
Perjantaina 17.11. lankoinensa paikalla ovat Louhittaren Luola sekä Riikka-Piikka, villasukkien graafinen kuningatar JonSukkien Jonna sekä illalla Meet and Greet- neuletapaaminen.
Pop-up avautuu perjantaina klo 12 ja sulkeutuu klo 20. Meet and Greet klo 18-20. Tampereen Lankamaailma on avoinna klo 10-20. (huom. muilla Lankamaailma-myymälöillä normaalit aukioloajat).
 
Lauantaina 18.11. puolestaan Lankamaailma on avoinna klo 10-16. Pop Up -tapahtumassa paikalla ovat Louhittaren Luola, Riikka-Piikka sekä Eeva, Savon virkkuri-ihme, joka neuvoo, opastaa ja inspiroi virkkauksen ihmemaailmaan!
Tule, näe ja koe - ilman meitä viikonloppusi on harmaa ja ikävä!
 
 
Lankamaailma Tampere
Possijärvenkatu 1,
33400 Tampere