Puikkosetti Zing lyhyet KnitPro

UUTUUS
Puikkosetti Zing lyhyet KnitPro
Puikkosetti Zing lyhyet KnitPro
Puikkosetti Zing lyhyet KnitPro
Puikkosetti Zing lyhyet KnitPro
  • Tuotekoodi: 8907628024888
  • Valmistaja: Knit Pro

Puikkosetti Zing lyhyet KnitPro

Toimituskulut alkaen 2,50 €

Zing-puikot ovat kevyttä korkealaatuista alumiinia ja ne ovat nikkelivapaat. Puikkomerkintä on laserpainettu puikkoihin ja eri puikkokoot ovat eri värisiä, joten löydät suosikkikokosi helposti. Vaihtopäitä ja eri mittaisia kaapeleita yhdistelemällä saat aina tarvitsemasi kokoiset pyöröpuikot. Setissä on kattava valikoima puikkokokoja erilaisiin neuletöihin.

Lyhyet eli special-vaihtopäät on mitoitettu käytettäväksi erityisesti lyhyiden kaapeleiden kanssa 40 ja 50 cm pyöröpuikkoja varten, mutta voit yhdistää niitä myös erikseen myytäviin pidempiin kaapeleihin. Lyhyiden vaihtopäiden Deluxe-setti on täydellinen erityisesti ahkerille piponneulojille sekä villapaitojen pääntien neulomiseen.

Laadukkaat teräskaapelit on päällystetty hyvin luistavalla nylonpinnoitteella, ja ne ovat erittäin miellyttävät käyttää, sillä teräskaapeli oikenee helposti eikä vedä kippuralle. Kaapelin päissä on pyörivät swivel-liittimet, joiden ansiosta kaapeli pyörähtää aina oikeaan asentoon ja neuletyö pääsee lepäämään rennosti sylissä eikä sen paino rasita käsiä. Kierteet eivät pääse löystymään neuloessa, sillä niihin kohdistuu vähemmän vastusta pyörivien liitinten ansiosta. Jos tarvitset erikoispitkiä kaapeleita, voit yhdistää kaapeleita toisiinsa mukana tulevilla kaapeliliittimillä.

Setti on pakattu kätevään vetoketjulliseen kangaspäällysteiseen koteloon, jossa on omat lokerot vaihtopäille ja tasku tarvikkeille. Päällinen on söpön vaaleanpunainen ja sitä koristavat hauskat lampaat.

Puikkosetti sisältää:

  •     8 paria lyhyitä Zing-vaihtopäitä (3.5, 4.0, 4.5, 5.0, 5.5, 6.0, 7.0, 8.0 mm)
  •     4 swivel-teräskaapelia (2 x 40 ja 2 x 50 cm pyöröpuikkoja varten)
  •     8 kaapelitulppaa stoppariksi kaapelin päihin
  •     4 kaapeliavainta kierteiden kiristämiseen
  • Tuotekoodi: 8907628024888
  • Valmistaja: Knit Pro

69,00 €

Voit olla myös kiinnostunut seuraavista tuotteista