Viisupaita | Sportsragg, Janne

Malli: Lankamaailma /

Viisupaita | Sportsragg, Janne
Viisupaita | Sportsragg, Janne

Viisupaita | Sportsragg, Janne

Malli: Lankamaailma /

Toimituskulut alkaen 2,50 €

Lataa ilmainen neuleohje tästä (PDF)

Tältä sivulta voit tilata ohjeen paperitulosteena.

Osta langat ohjeeseen klikkaamalla tästä: Sportsragg-villasekoitelanka ja Janne-villasekoitelanka


Viisupaita on ehdoton asuste tämän kevään euroviisukatsomoon! Neulo Käärijä-bolerosta inspiroitunut paita vaikka kaikissa eri neonväreissä ja kannusta Suomi voittoon! Neonvärit ovat nyt huipputrendikkäitä, joten paidalle on käyttöä myös viisujen jälkeen.

Ohjeesta löytyy tällä hetkellä 3 kokoa: S, M/L sekä XL (neuleen rinnanympärys n. 100-120 cm). Sportsragg-lankaa tarvitaan 9-11 kerää ja tehosteväriksi mustaa Janne- tai Sportsragg-lankaa riittää kussakin koossa 1 kerä.

Kaarrokepaita neulotaan ylhäältä alas, reunukset ja hihojen kirjoneuleosiot yksinkertaisella langalla ja muuten kaksinkertaisella langalla.

Viisupaitaan sopivia kirkkaita vihreän sävyjä löytyy myös esimerkiksi Eco Highland Wool- ja Trend Merino -langoista. Voit käyttää myös ohutta sukkalankaa kaksin- ja nelinkertaisena, neonvärejä löytyy Opal-sukkalangasta.

Katso sivuiltamme myös ilmainen neonvihreät viisurannekkeet -neuleohje.

 

Ohjetta päivitetty 28.4.2023: lisätty kaksi uutta kokoa, M/L sekä XL. 

Ohjetta päivitetty 21.4.2023:
Sivu 2, kaarrokkeen 11. rivi: Neulo 7 s, lisää 6. merkki, neulo 8 s, lisää 7. merkki, neulo 7 s, lisää 8. merkki (= vasen hiha).

Sivu 3: kädenteiden lisäykset (kerrokset 26-33) ja 26. krs (lisäyskrs): [...] siirrä merkki vasemmalta puikolta oikealle, neulo 1 s, tee langankierto [...]

Huomautus: kädenteiden lisäyksissä neulotaan 1., 5., 8. ja 12. merkin molemmin puolin 1 s oikein. Langankierrot tehdään näiden 2 oikein neulottujen silmukoiden molemmin puolin.

1,00 €