Teräskaapeli Mindful KnitPro

1
  • Tuotekoodi: QKAAPM
  • Valmistaja: Knit Pro

Teräskaapeli Mindful KnitPro

Toimituskulut alkaen 2,50 €

Mindful-teräskaapeleita voit yhdistää kaikkiin KnitPro-vaihtopäihin, ja näin saat aina tarvitsemasi mittaiset pyöröpuikot joilla neulominen on nautinto!

Kauniin turkoosit Mindful-sarjan kaapelit ovat ytimeltään taipuisaa teräsvaijeria ja päällyste on hyvin luistavaa nylonia. Perinteiseen muovikaapeliin verrattuna teräskaapelit pysyvät paremmin suorana ilman häiritseviä kippuroita.

Kierrä vaihtopäät kiinni kaapeliin sormin ja käytä kierteiden kiristämisessä apuna mukana tulevaa kaapeliavainta: työnnä tikku liittimessä olevaan reikään ja käytä sitä vipuvartena. Pakkauksessa on mukana myös kukkakuvioiset kaapelitulpat, jotka voit kiertää stoppareiksi kaapelin päihin, jos jätät silmukat kaapelille odottamaan ja irrotat vaihtopäät toiseen työhön. Stoppareiden kanssa kaapelilla olevaa neuletta on myös helppo sovittaa ilman pelkoa silmukoiden karkaamisesta.

Kaapelin pituudet ovat valmiin pyöröpuikon pituuksia, vaihtopäät kiinnitettynä. Lyhyet (40 ja 50 cm) kaapelit toimivat vain lyhyiden vaihtopäiden kanssa, pidempien kaapeleiden kanssa voit käyttää sekä pitkiä että lyhyitä vaihtopäitä. Jos kaipaat erikoispitkää kaapelia, voit yhdistää kaapeleita toisiinsa käyttämällä kaapeliliittimiä.

Jos haluat lisää neulemukavuutta, kokeile myös pyörivillä liittimillä varustettuja Mindful swivel-kaapeleita.

  • Tuotekoodi: QKAAPM
  • Valmistaja: Knit Pro

4,10 €