Pingotusalusta (9 palaa) KnitPro

Pingotusalusta (9 palaa) KnitPro
Pingotusalusta (9 palaa) KnitPro
  • Tuotekoodi: 8904086258824
  • Valmistaja: Knit Pro

Pingotusalusta (9 palaa) KnitPro

Toimituskulut alkaen 2,50 €

Knit Pron pingotusalusta on tarkoitettu neuleiden viimeistelyyn pingottamalla. Settiin kuuluu 9 kappaletta n. 30 cm x 30 cm x 1 cm -kokoisia alustoja, joissa on palapelimäinen reuna palojen yhdistämistä varten. Saat muotoilla alustan haluamasi muotoon ja voit pingottaa niin pieniä kuin isompiakin töitä.

Pingottamalla saa neuletyön viimeistelyn aivan uudelle tasolle. Neuleen kastelu ja pingottaminen asettavat työn muotoihinsa, pinnasta tulee tasaisempi ja silmukat asettuvat luontevaan asentoon. Tässä ohje kuinka pingotat neuletyön.

  1. Kastele valmis työ vedessä kunnolla (halutessasi voit laittaa kasteluveteen tipan villanhoitoainetta eli lanoliinia pehmentämään tuntua). Anna kastua kunnolla, varsinkin villaneule voi vaatia 20 minuuttia tai kauemmin liotusta.
  2. Puristele kevyesti ylimääräinen vesi pois, mutta älä hankaa tai väännä. Voit kääriä työn kevyesti pyyhkeeseen, jotta ylimääräinen vesi imeytyy pois.
  3. Asettele ja mahdollisesti myös venytä työ tavoiteltaviin mittoihinsa pingotusalustalle. Käytä apuna mittanauhaa.
  4. Kiinnitä pingotuskammoilla, pingotusneuloilla tai pingotusraudoilla.
  5. Neuletyö jätetään kuivumaan rauhassa pingotusalustalle vaakatasoon ja on valmis, kun on kuivunut. Tärkeää, että neuletyö kuivatetaan tasossa, jotta se ei venähdä.

Pingotusalusta sopii käytettäväksi T-neulojen ja pingotuskampojen kanssa. Pingoitusrautoja saa Lankamaailman myymälöistä, mutta ei valitettavasti verkkokaupasta niiden haastavan lähetyksen vuoksi. Sukkien viimeistelyyn ja pingottamiseen soveltuvat Aqua Knit Pro -sukkapingottimet.

Katso Knit Pron kuinka pingoitat neuleen.

  • Tuotekoodi: 8904086258824
  • Valmistaja: Knit Pro

41,20 €

Voit olla myös kiinnostunut seuraavista tuotteista