Patenttihuivi

Malli: Lankamaailma (Mohair Degrade, Long Colors)

Patenttihuivi
Patenttihuivi
Patenttihuivi
Patenttihuivi

Patenttihuivi

Malli: Lankamaailma (Mohair Degrade, Long Colors)

Toimituskulut alkaen 2,50 €

Patenttineulehuiviin tarvitset kahta eripaksuista liukuvärjättyä lankaa, jotka neulotaan yhdessä:

Lataa ohje tästä ilmaiseksi (pdf)

Halutessasi voit ostaa ohjeen paperitulosteena verkkokaupasta tai myymälöistämme.


Tämä lämmin patenttineulehuivi on malliltaan hyvin ajaton ja sen juju on liukuvärjätyissä langoissa. Kahdella liukuvärjätyllä langalla neulottuna jokaisesta huivista tulee uniikki ja omanlaisensa kappale. Oikeata tai väärää tapaa yhdistellä lankoja ei ole, joten valitse rohkeasti omaa silmää miellyttävät väriyhdistelmät. Patenttineuletta on mukava neuloa ja tekniikan oppii nopeasti.

Klassinen huivimalli sopii niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Mikäli neulot huivin pienemmälle lapselle, mallia on helppo soveltaa vähentämällä silmukoita ja huivin pituutta. Patenttineule tekee huivista muhkean ja ilmavan, joten se on myös erittäin lämmin. Muutoin selkeälinjaisen huivin pinta on läheltä katsottuna mielenkiintoisen kolmiulotteinen.

Huivi neulotaan kolminkertaisella langalla: yksi Long Colors -lanka ja kaksi Mohair Degrade -lankaa. Kun jokaisen langan liukuväri vaihtuu omaan tahtiinsa, on lopputuloksena vivahteikas värien leikki. 2 metriä pitkään huiviin tarvitset 3 kerää Mohair Degrade -lankaa ja 2 kerää Long Colors -lankaa.

Kuvan huivissa on käytetty seuraavia lankoja ja värejä: Mohair Degrade väri 64 ja Long Colors väri 27. Samalla ohjeella voi hyvin neuloa huivin korvaamalla Long Colors -langan Nordlys-liukuvärilangalla. Tässä muutamia väripareja, joita voimme suositella ja joista löydät kuvat tämän sivun kuvista:

Violettivaaleanpunainen: Mohair Degrade 064 ja Nordlys 968

Punasinivioletti: Mohair Degrade 063 ja Nordlys 954

1,00 €

Voit olla myös kiinnostunut seuraavista tuotteista
60
10,70 € 4,28 € (85,60 €/kg)
11,60 € (116,00 €/kg)