Neulemekko Mai | Wool Cotton

Malli: Hjertegarn 2590 Mai / Sanne Fjalland

Neulemekko Mai | Wool Cotton
Neulemekko Mai | Wool Cotton

Neulemekko Mai | Wool Cotton

Malli: Hjertegarn 2590 Mai / Sanne Fjalland

Toimituskulut alkaen 2,50 €

Lataa ilmainen neuleohje tästä (PDF)

Tältä sivulta voit tilata ohjeen paperitulosteena.

Osta langat ohjeeseen klikkaamalla tästä: Wool Cotton -merinopuuvillalanka


Neulo kevyt ja kauniisti laskeutuva neulemekko kesään! Ohuesta, mutta herttaisesta Wool Cotton -merinopuuvillalangasta neulottu yksivärinen mekko hengittää hyvin, tuntuu pehmeältä ja langan omalaatuinen meleerattu väritys saa sen loistamaan upealla tavalla luonnonvalossa. Mekossa on pyöreä pääntie ja tyylikkyyttä kokonaisuuteen tuo pitkä samasta langasta neulottu neulevyö, jota pitää paikoillaan mekon sivusaumoihin vyötärölle virkatut kapeat vyölenkit. Alaspäin levenevää helmaa ryhdittää korkea 2 o, 2 n -joustinneuleresori, ja samanlaiset, mutta reilusti matalammat joustinresorit antavat tukevuutta pääntien ja kädenteiden reunoihin.

Neulemekko neulotaan kahdessa osassa. Ensin neulotaan mekon yläosa alhaalta ylöspäin pyörönä kainaloiden kohdalle asti, ja tämän jälkeen etu- ja takakappaleet neulotaan erikseen tasona valmiiksi. Kun yläosa on valmis, poimitaan sen luontireunasta silmukat helmaa varten ja mekon alaosa neulotaan ylhäältä alaspäin pyörönä. Vyötärön tuntumaan muodostuu saumakohta, joka antaa neulevaatteelle muotoa sekä lisää istuvuutta. 

Ohjeessa on koot S-XL sekä välikoko L/XL.

Vaihtoehtoisia lankoja
Huom! Langanmenekki voi vaihdella eri lankavaihtoehtojen välillä.

Wool Silk
All Seasons
New Arezzo
Blend Bamboo
Bamboo Wool
Armonia / Armonia Hand Dyed / Armonia Colour / Armonia värjäämätön
Hjerte Sock 4 / Hjerte Sock 4 Print
Hjerte Alpaca
Hjerte Fine Highland Wool
Lana Cotton
Ciao Trunte
Long Colors

Ohjetta päivitetty 26.6.2024: korjattu helman neulontaohjeistus: helman alareunassa silmukoita lisätään tasaisesti ennen joustinresoria

1,00 €