Neulehuppari Liselotte | Lima

Malli: Hjertegarn 2489 Liselotte / Sanne Fjalland

Neulehuppari Liselotte | Lima
Neulehuppari Liselotte | Lima

Neulehuppari Liselotte | Lima

Malli: Hjertegarn 2489 Liselotte / Sanne Fjalland

Toimituskulut alkaen 2,50 €

Lataa ilmainen neuleohje tästä (PDF)

Tältä sivulta voit tilata ohjeen paperitulosteena.

Osta langat ohjeeseen klikkaamalla tästä: Lima-villalanka


Neulehuppari on luottovaate, joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen ja on samaan aikaan sekä ajattoman tyylikäs että mukavan lämmittävä. Laatikkomainen ja väljähkö neule on mukava vetäistä ylle viimeistelemään rennon tyylin ja laskeva viistotettu olkalinja antaa lisää liikkumatilaa käsille. 

Ohjeessa on koot S-XXXL. Huppari on unisex-mallinen, jolloin se sopii niin naisille kuin miehelle. Koska hihoja varten poimitaan silmukat kädentien reunasta ja neulotaan suoraan kohti rannetta, on hihojen pituus helposti muunnettavissa paremmin omaan tyyliin sopivaksi.

Hihoja lukuun ottamatta neule neulotaan helmasta ylöspäin ensin suljettuna neuleena kainaloiden kohdalle asti, ja sen jälkeen etu- ja takakappaleet neulotaan erikseen tasoneuleena valmiiksi. Huppu neulotaan suoraan kiinni pääntielle. Hupun osuus neulotaan tasoneuleena ja muotoillaan lisäyksin sekä kavennuksin takaa pyöreämmäksi. Aivan hupun yläosaan neulotaan kaitale, joka antaa hupulle ryhdikkyyttä, kun yläsaumat ommellaan kaitaleen reunoihin kiinni. Lopuksi hupun reuna huolitellaan neulomalla reunus kiinni nurjalle puolelle ja samalla päättelemällä silmukat. 

Vaihtoehtoisia lankoja
Huom! Langanmenekki voi vaihdella eri lankavaihtoehtojen välillä.

Extrafine Merino 90
Incawool
Natura Merino Wool
New Life Wool

Ohjetta päivitetty 16.2.2024: ohjeeseen korjattu neulontatermit sekä tarkennettu pääntien, olan viistotuksen sekä hupun osuuden neulontaohjeistusta

1,00 €