Ihan Musta

Jonna Kalliomäki

UUTUUS
Ihan Musta
  • Tuotekoodi: 9789523736337

Ihan Musta

Jonna Kalliomäki

Toimituskulut alkaen 2,50 €

Tämän kirjan modernit ja tyylikkäät villasukkamallit täyttyvät graafisista, suoralinjaisista ja selkeistä kuvioista mukaillen hieman myös pehmeämpiä linjoja. Nämä kirjoneulekuviot sopivat vaikeusasteiltaan useimmille neulojille. Mukana on helppoa ja helpohkoa kirjoneuletta mutta myös pidempiä lankajuoksuja ja kolmen langan kirjoneuletta. Kirjan mallit on suunniteltu ja neulottu lempivärilläni mustalla, mutta myös värejä rakastavat on otettu huomioon, ja kaikki mallit on neulottu ja kuvattu myös ihanilla väreillä.

Mallit on suunniteltu kahteen varren leveyteen, ja jalkaterät on helppo muokata moneen eri pituuteen. Mallit sopivat kuvioinneiltaan ihan kenelle vain, joten voit neuloa samat sukat vaikka koko perheelle.

Jonna Kalliomäki on tullut neulesuunnittelijana tunnetuksi JonSukat-tuoteperheestään, joka nousi neulojien keskuudessa suureksi hitiksi vuodesta 2019 alkaen tähän päivään.

Langan paksuus on kaikissa malleissa sama. Lankamaailman valikoimasta sukkiin sopivat esimerkiksi Janne- ja Oiva-langat.

Vinkki! Neulekaavioiden seuraamista kirjan sivuilta helpottavat huippukätevät staattiset Innox-muistilaput.

  • Tuotekoodi: 9789523736337

29,50 €

Voit olla myös kiinnostunut seuraavista tuotteista