Toimitamme verkkokaupasta yli 60 euron tilaukset toimituskuluitta 

toimitus ja maksaminen

Toimitusaika

Pyrimme lähettämään tilaukset samana tai seuraavana arkipäivänä, yleensä siis 1-2 arkipäivän kuluessa. Jos tilauksessa on jotain erityistä selvitettävää, lähettämiseen voi mennä viisikin arkipäivää. Jos arkipäivänä teet tilauksen ennen klo 14, on mahdollista, että saamme tilauksesi lähtemään samana päivänä. Olemme saaneet paljon kiitosta nopeista toimituksistamme.

Posti noutaa meiltä valmiit paketit joka arkipäivä. Tilauksen maksamisen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi ja tämä edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta, ole huolellinen syöttäessäsi sähköpostiosoitetta. Kun tilauksesi lähtee meiltä, saat toimitusvahvistuksen ja Postin seurantakoodin, jolla voit seurata toimituksesi etenemistä Postin sivuilta. Seurantakoodin avulla voit noutaa lähetyksesi ennen varsinaisen saapumisilmoituksen tuloa. HUOM! Posti säilyttää paketteja viikon, joten paketti tulee noutaa postin antaman viimeisen säilytyspäivän mukaisesti.

Toimitustavat ja -maksut

Toimitamme kaikki lähetykset postitse. Toimitamme tilauksen kaikki tuotteet kerralla. Mikäli joku tuote on päässyt loppumaan, otamme yhteyttä sinuun. Valittavanasi on kolme erilaista toimitustapaa ja -maksua.

Toimitus postiin 4,50 €: Tilaus toimitetaan postitoimipaikkaan postipakettina, jonka noudat saapumisilmoitusta (tekstiviestiä) vastaan.

Kotiinkuljetus 8,50 €: Tilaus toimitetaan kotiin sovittuna ajankohtana. Anna tilauksesi yhteydessä puhelinnumerosi, niin sinulle soitetaan ja kanssasi sovitaan toimitusajankohta. Jakelu tapahtuu suuremmilla paikkakunnilla arkisin klo 9-21, muilla alueilla pääsääntöisesti klo 14 mennessä.

Kirjetoimitus 2,50 €: Tilaus toimitetaan 1. luokan kirjeenä kotiisi. Kirjetoimitus voi sisältää maksimissaan kolme kirjetoimitettavaa tuotetta eli puikkoja tai tarvikkeita. Langat, neulepuikot, puikkosetit tai yli 2,5cm paksut tarvikkeet eivät valitettavasti kuulu kirjetoimitettaviin.

Ilmaiset toimituskulut: Tilaus toimitetaan postitoimipaikkaan postipakettina, kun tilauksen loppusumma ylittää 60 €. 

Ilmaiset toimituskulut, lahjakortti: Kun tilaat vain lahjakortin /lahjakortteja, toimituskuluja ei tule.

Maksutavat

Tuotteet ja toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä, maksunvälittäjänä toimii Klarna Checkout -palvelu. Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä, olet sitten yritys tai kuluttaja-asiakas. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan. 

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Lasku, erämaksu (ei yrityksille), verkkopankit ja luottokortit - kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna Bank AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu

Verkkopankit: OP, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia

Luottokortit: Visa, Visa Electron ja Mastercard 

Klarna Lasku: Maksuaikaa 14 päivää, ei erillisiä laskutuslisiä. Lasku toimitetaan sinulle sähköpostilla, kun tilauksesi lähtee meiltä matkaan. Maksumuistutusmaksu on 5 € + viivästyskorko 7%.

Klarna Tili: Päätät itse minkälaisilla kuukausierillä lyhennät laskuasi, Klarna Tili maksuun lisätään aina maksuajasta ja laskun loppusummasta riippuen laskutuslisä. 

Tilatessasi ilman suomalaista sosiaaliturvatunnusta sinulla on käytettävissä kaksi erilaista maksutapaa: Verkkopankit (OP, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia) ja Luottokortit (Visa, Visa Electron ja Mastercard). Tällä hetkellä yritysten, yhteisöjen ja koulujen ei ole valitettavasti mahdollista tilata verkkokaupastamme laskulla.

Toimitus ainoastaan Manner-Suomeen

Toimitamme tällä hetkellä tilauksia ainoastaan Manner-Suomeen.