Toimitamme verkkokaupasta yli 60 euron tilaukset toimituskuluitta 

Tietoa meistä

Lankamaailma.fi on Lankamaailma-käsityöliikeketjun verkkokauppa ja verkkosivu. Ensimmäinen Lankamaailma-kivijalkaliike avattiin vuonna 2008 Helsinkiin ja sen jälkeen myymälöitä on avattu eri puolille Suomea. Nyt Lankamaailma-liikkeet sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Lankamaailma Verkkokauppa toimii Turun liikkeemme yhteydessä.

Lankamaailma-ketjun omistaa Oy Nordia Produkter Ab, joka on vuonna 1986 perustettu perinteikäs helsinkiläinen neulelankojen ja neuleiden maahantuonti- ja tukkuliikeyritys. Tällä hetkellä yrityksessämme työskentelee eri paikkakunnilla yhteensä nelisenkymmentä henkilöä erilaisissa tehtävissä. 

Neulomisella, virkkaamisella ja muilla kädentaidoilla on erityinen paikka suomalaisten sydämessä. Meille Lankamaailmassa on tärkeää, että voimme olla ylläpitämässä suomalaista neulotaosaamista ja muita kädentaitoja  tarjoamalla laajan lanka- ja käsityötarvikevalikoiman edulliseen hintaan. Meiltä löytyy vaihtoehtoja ja valikoimaa!

 

Lankamaailmoiden tuotteista

Lankamaailma-myymälöistä löytyy tuotteita, joita tällä hetkellä verkkokaupassamme ei ole, esimerkiksi matonkuteita ja virkkauskuteita on laaja valikoima. Verkkokauppamme valikoima ei vastaa minkään tietyn myymälän valikoimaa eli jos kaipaat juuri jotain tiettyä tuotetta ja olet tulossa myymälän pidemmän matkan takaa, niin kysythän etukäteen myymälän tuotetilanteesta. Neulelankojen ja käsityötarvikkeiden lisäksi Lankamaailmoissa on valikoima laadukkaita norjalaisneuleita ja neuleasusteita, matkahuopia sekä lahjatavaroita. Tuotevalikoima vaihtelee liikkeittäin.

 

Onko sinulla kysyttävää yrityksestä tai tuotteista tai haluatko antaa palautetta? 

Jos kysymyksesi koskee kivijalkamyymälöidemme valikoimaa, otathan yhteyttä suoraan kyseiseen myymälään.

Lankamaailma Helsinki: yhteystiedot

Lankamaailma Oulu: yhteystiedot

Lankamaailma Tampere: yhteystiedot

Lankamaailma Turku: yhteystiedot

Jos kysymyksesi koskee verkkokauppaa, saat Verkkokaupan asiakaspalveluun yhteyden lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: verkkokauppa@lankamaailma.fi tai soittamalla numeroon 040-1719 123 (ma-pe klo 10-16).

 

Tukkumyynti

Tukkupuolen asioita hoitaa maahantuoja Oy Nordia Produkter. Myymme tukussa neulelankoja, käsityötarvikkeita ja neuleita.

Edustamamme käsityömerkit: Atelier Zitron, Gjestal, Hjertegarn, KnitPro, Prym, Viking Garn ja neulemerkit: Gjestal, Norwool, Viking, Vrikke 

Ota yhteyttä: 
Oy Nordia Produkter Ab
Mikkolantie 1 A
00640 Helsinki
Puh. 09 777 42 72
e-mail: info@nordiaprodukter.fi