Lataa

Toimitamme verkkokaupasta yli 60 euron tilaukset toimituskuluitta 

KnitPro

Pieni KnitPro -opas

KnitPro -puikot ovat todella suosittuja ja meille tulee puikoista ja varsinkin puikkojen takuusta paljon kysymyksiä. KnitPro -puikoilla on valmistajan antama kolmen vuoden takuu, tarkemmat takuuehdot löydät alempaa. Takuu on tarkoitettu valmistus- ja laatuvikoja varten, ei siis korvaamaan kovan käytön takia rikki menneitä tuotteita. Lankamaailma ei ole ainoa KnitPro -puikkojen maahantuoja Suomessa, siksi vaihdamme vain meiltä ostetut puikot. Palauta puikot mielellään siihen Lankamaailma-myymälään, josta olet ne ostanut.

Kohtelethan KnitPro -puikkoja hellästi: Monet meistä ovat tottuneet neulomaan metallisilla ja bambupuisilla puikoilla, jotka kestävä kovaakin käyttöä. KnitPron Symfonie Wood- ja Cubics -puikot ovat puuta, joka on tavallisessa neulonnassa kestävä materiaali, mutta ei kestä kovaa vääntöä tai rasitusta.

Tässä muutamia vinkkejä puikkojen käyttöön:

 • Kun kiristät puisia vaihtopäitä, pidä kiinni puikon metallisesta holkista, älä puisesta puikko-osasta. Käytä kiristämiseen kaapelin mukana tullutta pientä metalliavainta. Laita avain kaapelissa olevaan reikään ja käytä avainta vipuvartena.
 • Kuljetathan puikkoja varovaisesti, etkä sullo niitä alimmaiseksi laukkuun. Neuletyölle kannattaa hankkia oma käsityöpussi.
 • Jos neuletyössä on paljon kohtia, joissa puikkoihin kohdistuu paljon rasitusta (esim. pitää neuloa 5 s yhteen), harkitse olisivatko jotkut muut puikot työhön kestävämmät.

KnitPro -puikkojen takuu

 • KnitPro -puikoilla on valmistajan antama kolmen (3) vuoden takuu (takuu on luettavissa Knitpron omilta sivuilta englanniksi).
 • Vaihdamme puikot kuittia vastaan eli säilytä kuitti tai ota siitä valokuva.
 • Mikäli KnitPron tuote menee rikki, ota yhteyttä tuotteen myyneeseen myymälään puhelimitse tai sähköpostitse. Älä lähetä puikkoja postitse ennen yhteydenottoa.
 • Takuu vaihtaa rikkinäisen puikon uuteen. Kokonaisia settejä ei vaihdeta, vaan ainoastaan vioittunut tuote (esim. 1 puikko tai kaapeli).
 • Alle 3,25 mm paksuiset Symfonie- ja Cubics Rose -sukkapuikkopakkaukset sisältävät kuusi puikkoa. Kuudes puikko on varapuikko, jota ei korvata. 
 • Jos vioittuneen tuotteen valmistus on lopetettu, se korvataan vastaavalla saatavissa olevalla tuotteella.
 • Takuu ei koske paineen takia katkenneita puikkoja eikä valkoisen puikkokokomerkinnän kuluminen kuulu takuun piiriin. Käsittelethän puisia 4mm ohuempia puikkoja hellävaraisesti. Puu on luonnonmateriaali, joka ei kestä kovaa vääntöä.

 

Laskeva
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Tuotteet 1-36 / 94
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Laskeva