Toimitamme verkkokaupasta yli 60 euron tilaukset toimituskuluitta 

Lankamaailma Turku


Osoite
Lankamaailma Turku 
Humalistonkatu 1 (entinen Posti)
20100 Turku
puh: 0400 811585
e-mail: turku@lankamaailma.fi

Myymälänhoitaja Miia Halmesmaa

Risuja, ruusuja, kommentteja, tuotevalikoimatoiveita? Otamme mielellämme vastaan palautetta. Voit lähettää viestisi myymälän osoitteeseen. Kaikki palaute käsitellään luottamuksellisesti.

 

Katso sijainti kartalta >>

Aukioloajat 
ma-pe 10-18
la 10-15
su 12-16

Lankamaailma Facebookissa

Lankamaailma Turku Ravelryssa

 

Turun Lankamaailman Neuletapaamiset

Tarjoamme kaikille osallistujille -20% kaikista normaalihintaisista neulelangoistamme! 
Lisäksi tarjoamme kahvia ja teetä. 
Tervetuloa neulomaan!

Neuletapaamiset vuonna 2018

Tammikuu

27.1.2018 Magic Loop -kurssi klo 11.00-14.30

Helmikuu

10.2.2018 Lapaset

24.2.2018

Maaliskuu

10.3.2018 Garden of Dreams CAL -tapaaminen

24.3.2018


Turun Lankamaailmasta

Liike sijaitsee aivan Turun keskustassa, Humalistonkadulla. Monet turkulaiset tunnistavat paikan entisenä postina, postihan siirtyi kulman taakse muutamia vuosia sitten ja me saimme käyttöömme tämän kahdesta huoneesta koostuvan liiketilan. Ilmaista parkkitilaa meillä ei ole, mutta Humalistonkadun varrella on runsaasti mittaripaikkoja. Lisäksi pysäköintitalo Louhi sijaitsee kävelymatkan päässä.

Turun liike on jakautunut kahteen huoneeseen: ensimmäisessä osassa ovat neulelangat, neuletarvikkeet, neuleohjeet sekä valmisneuleet. Toisesta huoneesta eli takahuoneesta, kuten me sitä kutsumme, löytyvät trikoo- ja ontelokuteet ja muut kudontatarvikkeet esim. poppanat ja kalalangat. Lisäksi takahuoneesta voit ostaa myös lankoja tukkupakkauksittain, pussin ostaminen tulee usein hieman edullisemmaksi kuin yksittäisten kerien. Lisäksi takahuoneesta löytyy supersuosittu yllätyspussilaari, jonne pussitamme lankaerien viimeisiä keriä, näytekeriä ja pikkuvikaisia lankoja (kuten niitä mistä olemme jo neuloneet meille mallitilkun). 

Monet alusta asti Turun liikkeessä asioineet asiakkaat varmasti muistavat takahuoneen suurempana. Aluksi myyntitila kattoikin lähes koko huoneen, mutta jouluna 2015 rakensimme sinne väliseinän ja lohkaisimme huoneesta isomman tilan Lankamaailma Verkkokaupan käyttöön. Meillä täällä Turussa on ollut ilo jo useamman vuoden ajan hoitaa Lankamaailman Verkkokauppaa ja olemme kehittäneet sekä myymälää että verkkokauppaa rinnakkain.