Toimitamme verkkokaupasta yli 60 euron tilaukset toimituskuluitta

Yli 40e tilauksiin juuttikassi (arvo 4,90e) kaupan päälle!

Lankamaailma Tampere

 


Osoite

Lankamaailma Tampere
Possijärvenkatu 1
33400 Tampere (Lielahti)
Puh: 050 5898 744
e-mail: tampere@lankamaailma.fi

Myymälänhoitaja Leena Seppälä

Risuja, ruusuja, kommentteja, tuotevalikoimatoiveita? Otamme mielellämme vastaan palautetta. Voit lähettää viestisi myymälän osoitteeseen. Kaikki palaute käsitellään luottamuksellisesti.


Katso sijainti kartalta >>

Helatorstai
to 25.5. 12-16

Aukioloajat 1.5. - 27.8.
ma-pe 10-18
la 10-15
su suljettu

Lankamaailma Facebookissa 

Lankamaailma Tampere Ravelryssa 

 

 

Tampereen Lankamaailman neuletapaamiset ja kurssit

 

Kesäkuu
la 10.6.2017 klo 10-13 Neuletapaaminen ja Knit in Public -tapahtuma

Heinäkuu
la 8.7.2017 klo 10-13 Neuletapaaminen

Elokuu
la 12.8.2017 klo 10-13 Neuletapaaminen

Syyskuu
la 9.9.2017 klo 2017 Neuletapaaminen

 

  

Tampereen Lankamaailmasta:

Kaipaatko inspiraatiota? Houkuttavatko värit ja ihanan pehmoiset neulelangat? Tampereen Lankamaailma ei ole vain lankamyymälä, vaan viihtyisä ja avara lankaparatiisi, jossa on tilaa ihanille ideoille. Valikoimaamme mahtuu hienoimpia kuituja ja kauneimpia värejä, mutta myös runsaasti edullisia lankavaihtoehtoja kaikkiin käsitöihin.

Liike sijaitsee Lielahdessa Tampereen länsipuolella, hyvien yhteyksien äärellä. Meille pääsee Tampereen rautatieasemalta suoraan TKL:n bussilinjalla 3, jonka päätepysäkki on Lentävänniemi. Parkkitilaakin meillä on runsaasti. Lankamaailmaan on helppo poiketa Vaasantieltä.

Tampereen liikkeessä on suuri outlet-osasto, jossa myydään lankaerien loppuja huippuhinnoin sekä pysyvän valikoimankin lankoja tukkupakkauksina normaalihintaa edullisemmin.

Lankamaailmassa kokoonnutaan joka kuukauden toisena lauantaina klo 10-13 neuletapaamiseen, joka on avoin ja maksuton tapaamispaikka kaikille käsityön ystäville. Erityistä ohjelmaa ei ole, vaan jokainen saa tulla tekemään omaa käsityötään ja juttelemaan rauhassa samanhenkisten käsityövillikkojen kanssa. Me tarjoamme kahvia ja teetä, sekä 20 % alennuksen normaalihintaisista lankaostoksista neuletapaamiseen osallistuville.

Myymälässä on oma olohuonemainen alue, jossa voi viihtyä neulelehtiä lueskellen ja neulemalleja selaillen. Kuskeillekin on siis liikkeessä tilaa odotella ostosten teon ajan!