Toimitamme verkkokaupasta yli 60 euron tilaukset toimituskuluitta 

Lankamaailma Oulu


Osoite
Lankamaailma Oulu
Saaristonkatu 27 
90100 Oulu
Puh. 050 563 0919
e-mail: oulu@lankamaailma.fi


Myymälänhoitaja:
Marja Kärppä

Risuja, ruusuja, kommentteja, tuotevalikoimatoiveita? Otamme mielellämme vastaan palautetta. Voit lähettää viestisi myymälän osoitteeseen. Kaikki palaute käsitellään luottamuksellisesti.

Katso sijainti kartalta >>

Aukioloajat 
ma-pe 10-18
la 10-15
su 12-16

Pääsiäisen aukioloajat
pe 30.3. 12-16
la 31.3. 10-15
su 1.4. 12-16
ma 2.4. 12-16

 

 

Lankamaailma Facebookissa

Lankamaailma Oulu Ravelryssa

 

Oulun Lankamaailman Neuletapaamiset

Oulun Lankamaailmassa on Neuletapaamisia joka toinen keskiviikko. Tarkempia tietoja voi kysellä sähköpostilla osoitteesta oulu@lankamaailma.fi tai kaupalla. Jos sinulla on jokin neulomiseen, virkkaamiseen tai muu käsitöihin liittyvä erityistekniikka tai taito, josta haluat kertoa meille muillekin, niin järjestetään neuleiltojen teema niiden mukaan! Tervetuloa! 

Seuraavat tapaamiset:

Maaliskuu

28.3.2018 klo 18-20

Seijasisko tulee kertomaan uudesta hyväntekeväisyyskohteesta: Turvaleluja Oulun ensi- ja turvakodille. Neuletapaamisessa tarjolla ohje turvaleluun. Aiheesta lisää voit lukea Seijasiskon blogista. Tervetuloa! :) 

Huhtikuu

11.4.2018 klo 18-20

25.4.2018 klo 18-20

Oulun Lankamaailmasta 

Pehmoista ja napakkaa, kirkkaita ja hillittyjä värejä. Oulun myymälä on Pohjois-Suomen suurin lankakauppa, ja meillä käydään pitkienkin matkojen päästä. Autolla asioiville lähimmät mittaripaikat löytyvät Koulukadun varrelta, ja keskustan parkkihallit ovat kävelymatkan päässä. Myymälämme on mukavasti paikallisliikenteen pysäkkien Rautasaari E ja Rautasaari P tuntumassa, joten myös julkisen liikenteen käyttäjät pääsevät tänne helposti. Rautatie- ja linja-autoasemalta meille on puolisen kilometriä, joten pitkille juna- ja linja-automatkoille on helppo hakea viime hetken viihteet.

Perusvalikoimaamme kuuluu monipuolisesti erilaisia materiaaleja ja välineitä moneen käyttöön, myös luksustuotteita ja edullisia tarjouseriä. Vanhat perinteet ovat nousseet uusiksi sisustustrendeiksi, ja meiltä löytyykin kiva valikoima kuteita niin kangaspuilla kuin virkkuukoukulla työstettäväksi: trikookudetta, puuvillaista ja polyesterista ontelokudetta ja moppinarua. Erityisesti sukkalankavalikoimamme on saanut kiitosta, eikä ihme, sillä talven kylmyys ja pimeys antavat hyvän syyn neuloa lämmikettä varpaille ja iloa silmälle samalla kertaa! Suosituista KnitPron puikoista meiltä löytyy testikappaleet, puikkomateriaalin vaihtoa harkitseva voi siis koeajaa puikot valintaa pohtiessaan. Lehtihyllystä löytyy selailtavaa ideoita etsivälle, ja myyjämme auttavat mielellään monissa eri pulmissa. Myymme myös valmiita tuotteita: hyllyistämme löytyy koneneulottuja puseroita, merinovillaisia alusasuja ja monenlaisia asusteita.

Myymälässämme järjestetään neuletapaamisia joka toinen keskiviikko, kesäkaudella kerran kuukaudessa. Tapaamiset ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen. Silloin tällöin tapaamisessa on jokin teema, muulloin teemme omia käsitöitä jutustelun lomassa. Meille voi myös varata yksityistilaisuuden, joka räätälöidään toiveiden mukaan. Yksityistilaisuuksien minimiosallistujamäärä on viisi henkilöä. Neuletapaamisiin ja yksityistilaisuuksiin osallistujat saavat tapahtuman yhteydessä 20% alennuksen normaalihintaisista neulelangoista.