Lataa

Toimitamme verkkokaupasta yli 60 euron tilaukset toimituskuluitta 

Ferner Wolle

Ferner Wolle

Uutta Suomessa! Itävaltalaisen Ferner Wollen langat ovat saapuneet Suomeen, Lankamaailmoihin. 

Ferner Wolle on Lungaun vuorien keskellä, Salzburgin osavaltiossa Itävallassa toimiva perinteikäs perheyritys. Yritys on perustettu vuonna 1906 ja alun perin käsitellyt villaa jatkojalostukseen, kehräämö Ferner Wollesta tuli 1950-luvulla. Kehräämön alkuvuosina yritys keskittyi paikallisten kasvattajien lampaanvillan kehräykseen, mutta vuosien vieriessä yritys alkoi tuottaa yhä enemmän omia käsinneulonta- ja koneneulontalankoja myyntiin.

Ferner Wolle kehittää toimintaansa jatkuvasti ja sen ansiosta kehräämössä voidaan tuottaa laadukkaita, uusia ja kekseliäitä lankoja. 2000-luvulla kehräämön tiloja on laajennettu ja konekantaa on uudistettu useampaan otteeseen. Kaikki Ferner Wollen langat kehrätään yrityksen tiloissa, mutta tällä hetkellä esim. käsinvärjätyt langat värjätään Saksassa. Valikoimassaan Ferner Wolle keskittyy laadukkaisiin luonnonkuitulankoihin ja Ferner Wollen käyttämä merinovilla on mulesing-vapaata. 

Tähän saakka Ferner Wollen langat on tunnettu parhaiten Keski-Euroopan saksankielisellä alueella, mutta toivottavasti kohta nämä ylelliset langat tunnetaan myös kaikkialla Suomessa!

Laskeva
3 tuotetta
Laskeva