Lataa

Toimitamme verkkokaupasta yli 60 euron tilaukset toimituskuluitta 

Bambusekoitelangat

Bambusekoitelangoissa käytetty bambu on bambuviskoosia, joka valmistetaan bambukasvista. Bambu on monipuolisesti hyödynnetty ja nopeasti kasvava puumainen kasvi. Bambua ei tarvitse istuttaa, koska se leviää itsestään versomalla. Bambua ei tarvitse kastella keinotekoisesti, eikä sen kasvatukseen käytetä keinotekoisia lannoitteita tai torjunta-aineita. 

Bambusta saatava tekstiilikuitu on muunnettu selluloosakuitu eli samantyyppinen kuitui kuin perinteinen viskoosi. Bambulangasta tehty neulos tuntuu iholla viileältä, laskeutuu kauniisti ja on sileää ja kiiltävää. Bambulanka on tunnultaan hyvin pehmeää, mutta samanaikaisesti kuitu on kestävää ja sitkeää. 

Koska bambukuidun rakenne on sileä ja pyöreä, se soveltuu myös hyvin herkälle iholle. Bambu ei allergisoi, eikä ärsytä ihoa, joten se sopii erinomaisesti lastenvaatteisiin. Käyttömukavuutta lisää se, että kuidun rakenteesta johtuen bambu imee 3-4 kertaa enemmän kosteutta kuin puuvilla tai muut tekstiilikuidut. Bambupuuvillasekoitelangat sopivatkin hyvin tiskirätteihin.

Bambulangasta tehty neule on helppohoitoinen ja konepestävä. Yleisesti bambukuidulle suositellaan konepesua 40 asteessa, mutta seuraa langan vyötteessä olevia pesusuosituksia.

Laskeva
6 tuotetta
Laskeva